Oppussing av Stanley Park i 2008

Planlagte oppgrading og forskjønning av Stanley Park må være ferdig i løpet av 2008, hvis planer på £25M godkjennes. Gérard Houllier tilbake til gammel jobb i Frankrike.

Stanley Park
Liverpool Echo skriver i dag at det er forventet at myndighetene til neste uke vil godkjenne utbedringsplaner på til sammen £25M i Stanley Park. Den slitte parken i området Anfield, nord i Liverpool, vil bli forskjønnet som en del av planene med at Liverpool FC bygger en ny arena. Bygninger, broer, to små kunstige innsjøer og grøntanlegg vil rustes opp og bygges ut. Dette vil bli gjort i løpet av 2008, og altså i god tid før stadion til LFC blir klar.

- Dette er et fantastisk prosjekt og vil gjøre Stanley Park til kronjuvelen i nordre del av Liverpool, sier en begeistret Andrew Tremarco, som er kommunestyremedlem for Anfield.

- Av hensyn til tidsfrister for økonomiske fond, må arbeidet være fullført innen desember neste år, slik at parken vil være oppgradert lenge før arbeidet med stadion er ferdig.

Houllier ny fransk fotballsjef
Ifølge avisen "Le Parisien" vil Gérard Houllier til fredag bli bekreftet som ny "Technical director of football". Houllier hadde den samme stillingen i 1988-1992. Liverpools tidligere manager etterfølger Jean-Pierre Morlans, som har hatt jobben på midlertidig basis siden han etterfulgte den tidligere landslagstreneren Aime Jacquet.