Optimistisk Reina

Jose Reina har fått ferten av ligagull etter Liverpools gode start på sesongen. Nå satser han på en ny seier på Fratton Park i morgen, og har veddet på Torres som toppscorer i PL.

Jose Reina er optimist foran morgendagens kamp i Portsmouth, etter Liverpools gode start på sesongen. Nå håper han på Liverpools første ligatittel på 18 år.

- Starten på sesongen har vært nærmest perfekt, og det har på mange måter vært en drømmestart, sier keeperen til tabloidavisen Mirror.

- Det er mye igjen av sesongen, men vi har fått tro på at vi kan klare det. Vi topper tabellen og fortjener å gjøre det. Folk kan ikke lenger si at Manchester United, Chelsea og Arsenal er oss overlegne. Chelsea fortjente ikke det uavgjorte resultatet de fikk mot oss, og Manchester United har vært ustabile så langt, og er veldig avhengige av Cristiano Ronaldo, legger han til.

- Jeg tror ikke Arsenal vil vinne denne sesongen, men jeg tror vi kan det. Jeg tror våre rivaler frykter oss nå. Rafael Benitez er en stor manager, selv om Jose Mourinho og Alex Ferguson får flere spaltemillimeter i pressen. Det passer oss bra at avisene ikke har troen på oss. Vi har imidlertid vist på banen at vi er i stand til å vinne tittelen, og det er realistisk å håpe på det, mener Reina.

Målvakten har spesielt latt seg imponere av landsmannen Fernando Torres. Spissen har som kjent tatt engelsk fotball med storm.

- Fernando er den største stjernen i engelsk fotball denne sesongen, og hans tre ligamål viser at han allerede har funnet seg til rette. Jeg har satt penger på at Torres blir toppscorer i Premeir League denne sesongen. Han kan også hjelpe oss med å gjøre det bra i Champions League. Jeg får ikke tapet for Milan i fjorårets finale ut av hodet, og nå må vi kjempe for å nå en ny finale og ta revansje, avslutter Reina.