Overgangene til Potter og Hammill bekreftet

Darren Potter klar for Wolverhampton. Adam Hammill utlånt til Dunfermline. Dato for FA Youth Cup. Wolves avslo bud fra Souness.

Liverpoolfc.tv bekrefter at Darren Potter nå har skrevet under på en permanent avtale med Wolverhampton, mens Adam Hammill har gått på lån til skotske Dunfermline.

Potter til Wolverhampton
Darren Potter har offisielt forlatt Liverpool til fordel for Wolverhampton. Iren har fra 17.august fram til i dag vært utlånt til ”ulvene”, men nå er kontrakten gjort permanent. Midtbanespilleren fikk 17 kamper for Liverpool, men tilbrakte siste halvdel av forrige sesong i Southampton. I løpet av tiden på Moliniuex imponerte Potter såpass at Mick McCarthy valgt å tilby 22-årongen fast kontrakt.

Ingen overgangssum er offentliggjort, men to ulike beløp har vært nevnt i media. 1) £200000 pluss ytterligere beløp etter diverse kriterier. 2)£250000.

Hammill utlånt til Dunfermline
Adam Hammill har signert en låneavtale ut sesongen med Dunfermline i skotsk Premier League. Kantspilleren kan komme til å debutere allerede på søndag når ”the Pars” møter Glasgow Rangers hjemme.
- Adam er veldig høyt verdsatt av Liverpool. De ser for seg at han får en stor framtid i klubben, uttaler Dunfermline-manager Stephen Kenny.

- Han kommer hit for å få erfaring, men overgangen kan selvsagt gagne oss.

- Jeg har sett et par av Liverpools reservelagskamper, og jeg ser på ham som en veldig, veldig spennende spiller.

Dunfermline ligger i øyeblikket helt sist i skotsk Premier League, ni poeng opp til sikker plass.

Dato for FA Youth Cup
Liverpool møter Reading i 5.runde av FA Youth Cup. Oppgjøret spilles på Anfield fredag 26.januar, med avspark kl. 20.00 (norsk tid).
Det betyr også at den omberammede kampen mot Manchester United i FA Premier Academy League 24.januar har blitt utsatt. Kampen ble først flyttet grunnet kollisjon med forrige kamp i juniorcupen. Nå må altså kampen flyttes igjen. Ny kampdato er foreløpig ikke bestemt.

Wolves avslo tilbud fra Souness
Wolverhampton har i dag avslutt et bud på klubben fra et konsortium ledet av Graeme Souness. Wolverhamptons daglige leder Jez Moxey avslører at tilbudet var betydelig under det andre allerede hadde lagt på bordet. Det antas at Souness & co ville gi £20M for Midlands-klubben.