Owen på vei bort fra Newcastle?

Michael Owen aktiviserer utkjøpsklausul i sin Newcastle-kontrakt? Liverpool byr cash pluss Mark Gonzalez for Gabriel Milito?

Michael Owen kan være på vei bort fra Newcastle i sommer. Press Association melder at det har kommet frem at den tidligere Liverpool-stjernen har en klausul i kontrakten som tilsier at han kan forlate St James Park for £9M i sommer dersom Newcastle ikke kvalifiserer seg for europacupene.

Liverpool, Manchester United og Chelsea skal følge Owens situasjon med argusøyne, nå som det er klart at Newcastle ikke kommer til å spille i Europa.

Owen kom som kjent til Newcastle fra Real Madrid for hele £16M i august 2005.

Newcastle-formann Freddy Shepherd innrømmer at det er klausuler i kontrakten til Owen.

- Selvsagt har Michael klausuler i kontrakten. I vår tid har alle toppsillere det.

Milito linkes igjen
Liverpool blir i disse dager igjen linket til Real Zaragozas midtstopper Gabriel Milito. En spiller som Rafael Benitez også prøvde å hente til Anfield for to år siden, uten å ha hellet med seg. Sitater fra argentineren som tabloidavisen Mirror har sakset fra spanske medier tyder imidlertid på at han ikke er fremmed for tanken om å flytte til Merseyside nå.

- Dette er min sjanse til å spille for en storklubb i Europa. Liverpool har en spansk manager, noe som er viktig for meg, skal Milito ha sagt.

Ifølge spansk presse skal Liverpool være villig til å betale Real Zaragoza en god slump penger pluss Mark Gonzalez, i en transfer som skal være verdt omlag £10M.