Paletta og Diao vil ikke til Spania

Det ser ikke ut til at spanske Gimnastic får napp på å låne Liverpool-duoen Gabriel Paletta og Salif Diao for resten av sesongen. Spillerne selv vil ikke til Spania.

To ulike spanske medier, sport.es og Mundo Deportivo, melder at Liverpool-duoen Salif Diao og Gabriel Paletta skal være uvillige til å gå på lån til den spanske La Liga-klubben Gimnastic for resten av sesongen. Begge spillerne skal ha avslått tilbudet som har kommet fra bunnlaget i den spanske toppdivisjonen.

- Vi prøvde å få til en avtale med både Diao og Paletta, men spillerne er lite lystne på å komme til Tarragona, siteres Gimnastic-president Josep Maria Andreau.

Salif Diaos låneopphold i Stoke er omme 13.januar, mens Gabriel Paletta har fått svært begrenset med spilletid i sin første sesong på Anfield. Muligens får vi se han i aksjon i morgendagens ligacupkamp mot Arsenal.

Marseille fornøyd med Cissé
Marseilles sportsdirektør Jose Anigo har latt seg imponere over Djibril Cissés spill etter at han ble friskmeldt etter sitt alvorlige benbrudd. Den utlånte Liverpool-spissen gjorde som kjent hat-trick for sin låneklubb i helgen.

- Etter at vi solgte Didier Drogba har vi ikke hatt en spiss av Cissés kaliber før nå. En egoistisk spillertype i positiv forstand. Alt han tenker på er å score mål. Han ser alltid etter skuddmuligheter og sjanser til å score fra enhver posisjon, akkurat som Didier Drogba og Jean-Pierre Papin gjorde. Når du har en slik spisstype må du spille på hans styrker, sier Anigo til L’Equipe.