Paletta til Boca Juniors?

Forsvarer Gabriel Paletta, kan være på vei tilbake til hjemlandet. The Times melder at Boca Juniors skal være nære å få til en låneavtale for spilleren, som gjelder hele kommende sesong.

The Times melder i dag om om en mulig overgang for Gabriel Paletta til Boca Juniors. Den store midtstopperen har ikke funnet seg til rette i Liverpool etter overgangen fra Banfield, og har neppe imponert mange i sine tre offisielle kamper i rødt så langt.

Det skal dreie seg om en ettårig utlånsavtale til den argentinske storklubben, for å få førstelagserfaring. Rafael Benítez har fortsatt tro på spilleren - og vil følge Paletta nøye i utlånsperioden. Han har per i dag vært fjerdevalg som midtstopper i Liverpool, bak Jamie Carragher, Daniel Agger og Sami Hyypiä. Argentineren har tre år igjen av sin kontrakt med Liverpool.

Om man lar Gabriel Paletta gå vil Liverpool kun ha tre utpregede midtstoppere i førstelagsstallen - men en annen argentiner, Gabriel Heinze, er muligens på vei inn. Ryktene går på forskjellige Manchester United-forum i dag, om at Heinze vil få forlate Djevlene til fordel for Liverpool. Dette er dog langt fra noe offisielt, og det er ventet at vi får svar på hvordan det har gått på høringen senere i dag.