Parry bekrefter bud for Heinze

Daglig leder Rick Parry sier at det ligger inne bud på Gabriel Heinze, men at det ikke er blitt tatt godt i mot. Mange røde i aksjon i dag. Robbie Fowler er enig med Cardiff.

Liverpool avventer
Rick Parry bekrefter overfor radiokanalen BBC 5 at Liverpool har lagt inn et offisielt bud for Gabriel Heinze. Manchester United har gjort det klart overfor både Liverpool og Parry, samt til pressen via manager Alex Ferguson og daglig leder David Gill, at man ikke vil selge argentineren til Anfield. Ifølge Liverpool Echo kan imidlertid spilleren komme til å bruke et brev, hvor Man Utd har godtatt at han kan gå for et bestemt beløp, til å prøve å presse igjennom en overgang han selv ønsker.

- Vi har lagt inn et bud, som de ikke syntes å like særlig godt, sier Parry med et aldri så lite snev av ironi. - De har ikke veldig lyst til å selge til oss.

I hva som kan bli en nyhetslager de nærmeste dagene, vil nå Liverpool avvente å se om Gabriel Heinze vil utfordre de på Old Trafford i å la ham gå, til uansett hvem det måtte bli.



Unggutter spiller i dag
Et ungt reservelag vil i ettermiddag (16.00) spille mot Peterborough, i en testimonial for Mark Tyler. Noen av de nye utenlandske tenåringene vil for eksempel være i aksjon.

I Linz i Østerrike vil den elegante midtstopperen Mikel San José spille for Spania mot Hellas i EM for U19. Avspark er kl 18.00 og kampen vises direkte på Eurosport. San José kom fra Athletic Bilbao til Liverpool i sommer for 400.000 euro.

Før det spiller Harry Kewell kvartfinale i Asia Cup, da to av favorittene Australia og Japan møtes i Hanoi. Avspark er kl 12.20.


Fowler til Cardiff
Cardiff skriver på sin hjemmeside at man er blitt enig med Robbie Fowler om en toårig avtale. Fowler har hatt en rekke tilbud etter at han selv annonserte at han var ledig på markedet i et intervju med Sky for noen uker siden, men vil nå gjøre waliser av seg. Overgangen er ventet å bli fullført mandag eller tirsdag.