Parry lover nye spillere

Daglig leder Rick Parry sier at han er overbevist om Gillett og Hicks vil føre tradisjonene videre på Anfield, og at det vil bli mer sølv i premieskapene under amerikansk styring.

I et brev til Liverpools aksjeholdere og de med sesongbillett skriver Rick Parry at klubben er i trygge hender etter at George Gillett jr og Tom Hicks har kjøpt opp de helrøde.  Parry bekrefter at ekstra midler vil bli satt av til spillerkjøp, bygging av stadion vil snart starte, og de amerikanske investorene vil sørge for å opprettholde arven som Liverpool FC besitter.

- Når en tenker på eierskapet, mener jeg at fremtiden til klubben er i trygge hender.  Familiene Gillett og Hicks har veldig mye respekt og beundring for den posisjonen som Liverpool har i verdensfotballen, forklarer Parry.

- For dem er våre verdier, arv og kultur edle fortrinn som vil hjelpe å inspirere alle som er involvert med denne klubben til å fortsett jobbe for videre suksess, både på og utenfor banen.

- Med utgangspunkt i laget, vil midler bli stilt til rådighet for manageren til ytterligere å styrke hva som allerede er en utmerket spillertropp.

- Samtidig vil byggearbeider starte veldig snart på vår nye stadion i Stanley Park.  Det vil bli det første synlige beviset fra George og Tom på den finansielle forpliktelse, og ekspertise på å konstruere sportsarenaer i verdensklasse, som de besitter.

- Søken etter de rette investorene har vært en slitsom og langvarig prosess.  De siste hendelsene avsluttet nesten tre år med intens aktivitet for å sikre seg en partner som ville respektere og videreføre tradisjonene til denne unike fotballinstitusjonen.  Helt fra startet var dette vår uomtvistelige mål.  I tillegg måtte en mulig partner dele vår lidenskap og hengivelse i å vinne trofeer.

- Tilnærmingen fra George Gillett og Tom Hicks demonstrerte disse kvalitetene til fulle.  ”Suksess avler suksess” er en filosofi som hersker tvers igjennom Anfield og med tilleggende kunnskap, ressurser og troverdighet som både George og Tom bringer til klubben, er jeg overbevist om at vår misunnelsesverdige statistikk med titler og sølvtøy bare vil fortsette å øke i årene som kommer.