Parry med billettinfo om finalen

Rick Parry kommer i dag med billettinfo til alle røde som tenker å reise til Aten, for å se klubbens syvende finale i Europas gjeveste fotballturnering.

Liverpool har blitt gitt 17.000 billetter til finalen i Aten, og sannsynligvis reiser mer en dobbelt så mange nedover til Aten i håp om å få seg en billett.

- Dessverre har vi ikke fått nok billetter til å tilfredstille alle våre supportere. Det som har skjedd er at vi er blitt tildelt 17.000 billetter til et stadion med kapasitet på 63.000 for finalen. Vi har uttrykt vår misnøye med antallet, men har blitt fortalt av UEFA at det ikke er flere billetter tilgjengelig.

- Etter å ha analysert situasjonen, ser det ut til at supportere som har kjøpt billetter til syv Champions League-kamper denne sesongen (ikke inkludert kvalikk mot Maccabi Haifa), og har det registrert på sine fancards, vil være sikret en finalebillett.

- Fans som har kjøpt seks Champions League-billetter til enten hjemme eller bortekamper, og har det registrert på sine fancards, vil være inkludert i en trekning for finalebilletter. Sesongkortholdere, medlemmer av Auto Cup Scheme og supportere med fancards vil alle ha de samme sjansene i lotteriet.

- Supporterne som er heldige i trekningen vil få et brev fra billettkontoret.

- Vi har forsøkt å være så rettferdige som mulig, men det er klart det vil være en del skuffede supportere, og vi kan ikke gjøre annet enn å beklage på forhånd for at det må bli slik.

Livepool FC vil offentliggjøre alle billettdetaljene for finalen på tirsdag 8. mai.