Parry slår tilbake mot Neill

Rick Parry beskylder Lucas Neill for å fare med løgn. O'Connor vant med Irland. Insúa på benken igjen. Nytt landslagsoppdrag for Idrizaj. McCarthy-agent mener hans klient imponerte.

Liverpool-ledelsen slår i dag tilbake mot påstander fra Lucas Neill om at Rafael Benitez aldri tok telefonisk kontakt med australieren.

- Jeg kan ikke vite 100% sikkert hvem som var i andre enden av røret og snakket med Rafa når jeg satt ved hans side, men jeg er ganske sikker på at det var Lucas Neill, sier Rick Parry i en sarkastisk kommentar til Liverpool Echo.

Neill skal ha fått nesten dobbelt så mye i ukelønn i West Ham som han ble tilbudt av Liverpool. Men 28-åringen hevder fortsatt at det ikke var finansielle årsaker til at han valgte Upton Park fremfor Anfield.

Liverpool-ledelsen insisterer i dagens Echo på at de hadde lengre samtaler med spilleren, etter at han også var et transfermål i det forrige transfervinduet.

Nå kan Neill ironisk nok komme til å gjøre sin West Ham-debut mot nettopp Liverpool, når lagene møtes til innbyrdes oppgjør på Upton Park kommende tirsdag.

- Det vil forundre mange av våre supportere at Lucas Neill ikke aksepterte betingelsene han fikk med oss, etter at vi kom til enighet med Blackburn om en overgangssum. Du blir av og til overrasket over avgjørelsene som enkeltspillere tar, men vi må bare komme oss videre, sier den daglige lederen til LFC Magazine.

- Neill hadde valget mellom Liverpool og West Ham, og vi tilbød han muligheten til å spille Champions League-fotball. Det vi er ute etter her i klubben er spillere som virkelig ønsker å spille for Liverpool. Vi ønsker spillere med lidenskap, og som virkelig brenner etter å komme hit for å gjøre det bra og vinne trofeer med oss. Spillere som gjør det bra, vil også tjene bra her i klubben.

- Til syvende og sist er det spilleren selv som må avgjøre hva som er best for karrieren hans. For vår egen del vil vi bare si at vi aldri ønsker å komme i en posisjon der spillere kun ønsker å komme til klubben for pengenes skyld. En spiller må være drevet av noe mer enn det.

- På grunn av statusen, historien og ambisjonene til Liverpool FC, skal det ikke være nødvendig å ”selge” klubben til en spiller. Dette er Neills avgjørelse, og hans fremtid. Slikt som dette har skjedd før, og det vil skje igjen, avslutter Parry.

O’Connor vant med Irland
Shane O’Connor spilte 64 minutter for Irland U17 i 1-0-seieren over Italia U17 i går. Han gjorde seg for øvrig bemerket med målgivende pasning til scoringen. Laurence Gaughan og Michael Collins meldte som kjent forfall til dobbeltmøtet med Italia. Grunnen til dette er fredagens kamp i FA Youth Cup, der Liverpool er vertskap for Reading på Anfield.

Insúa ubenyttet igjen
Emiliano Insúa var igjen ubenyttet reserve for Argentina U20, mot Chile U20 i gårsdagens målløse oppgjør i det søramerikanske mesterskapet.

Landslagsoppdrag for Idrizaj
Besian Idrizaj er uttatt i Østerrikes U21-tropp til en kamp mot Italia 1.februar. Denne kampen inngår i den pågående firenasjonersturneringen der også Sveits og Tyskland er med.

Agent hevder McCarthy imponerte
Agenten til den 16 år gamle Hamilton-spissen James McCarthy hevder at hans klient imponerte Rafael Benitez stort under prøveperioden på Melwood for en tid tilbake.

- Rafael Benitez ble veldig imponert over James. Han fortalte at han betraktet James' teknikk som bedre enn hva Steven Gerrard kunne vise til når han var like gammel. James gjorde seg også bemerket med et susende langskudd som fløy inn i nettmaskene bak Jerzy Dudek. Jeg tror James kan spille førstelagsfotball ganske snart, uansett hvilken klubb han måtte ende opp i, uttaler spillerens rådgiver, George Gray, til Liverpool Echo i dag.