Pennant ga svar på tiltale

Jermaine Pennant ble nok en gang oversett av Steve McClaren, men ga svar på tiltale med en ny god kamp for Liverpool. Alonso og Benitez imponert over Torres. Birmingham utsolgt.

Jermaine Pennant ble igjen oversett av Steve McClaren, i forbindelse med Englands EM-kvalifiseringskamper mot Israel og Russland, men høyrevingen la raskt den skuffelsen bak seg. På lørdag leverte han nok en god kamp for Liverpool, og demonstrete med all tydelighet hvorfor han burde vært med i troppen til de to kvalifiseringskampene.

- Jeg håper å fortsette som jeg stevner nå. Manageren er fornøyd med meg, og formen min er god for øyeblikket. Selvtilliten er på topp, og jeg håper det fortsetter slik, sier hovedpersonen selv til Liverpool Daily Post.

Men selv etter 6-0 over Derby finner perfeksjonisten Rafael Benitez ting å rette på. Managerens største ønske etter å ha gjort hele seks mål er at laget skal utnytte sjansene bedre!

- Man kan alltid bli bedre i fotball. Vi misbrukte en del sjanser i første omgang. Det ble enklere etter at vi gjorde det tredje målet i andre omgang. Men det fortsatt mye vi kan bli bedre på. Vi vil møte mange lag som kommer til Anfield for å spille slik Derby startet kampen. Da må vi være tålmodige, angripe og bryte dem ned. Vi må holde tempoet oppe.

- Du kan selvsagt vektlegge det positive, men etter kamper som den i helgen er det best å sette fingeren på problemene. Neste gang kan vi få problemer fordi vi bare leder 3-1 og ikke 6-0, sier Rafa.

Alonso lar seg imponere av Torres
Xabi Alonso er imponert over hvor raskt landsmannen Fernando Torres har funnet seg til rette i engelsk fotball. Stjernespissen står nå bokført med tre mål på fire ligakamper, og har dermed innfridd forventningene etter £18M-overgangen fra Atletico Madrid. Alonso mener at Torres gir Liverpool-angrepet en ny dimensjon.

- Fernando gjør det veldig bra om dagen. Han har funnet seg til rette i Premier League veldig raskt, og det er lovende ettersom det kan være vanskelig med en slik overgang til en ny liga. Han har god fart og er sterk i kroppen. Forhåpentligvis fortsetter han å gjøre mål nå.

- Han har vist at han ikke frykter denne fysiske engelske fotballen, og det er veldig viktig. Forsvarerne har skjønt at han ikke frykter dem, og han utfordrer dem stadig vekk. Han gjør det virkelig bra.

Rafael Benitez er langt på vei enig med sin playmaker.

- Vi visste han var sterk og bevegelsesmønsteret hans passer i Premier League. Han scorer mål, spiller bra og har god forståelse med spillerne rundt seg. Han vil bare bli bedre i månedene som kommer. Han jobber virkelig hardt.

Etter ti mål på to kamper hjemme på Anfield i uken som gikk, har Rafa plutselig fått et hyggelig spissdilemma. Hvem skal han velge? Men det blir også scoret fra midtbanen, noe nevnte Alonso og Ryan Babel bidro til mot Derby.

- Babel gjorde et flott mål. Han blir stadig bedre, og ikke minst posisjonerer han seg bedre nå, samtidig som bevegelsene også har blitt bedre. Det er alltid å foretrekke at mange spillere tegner seg på scoringslista. Har vi bare en eller to målscorere er det lettere for forsvarerne å ta de ut av kampen, sier Benitez.

Birmingham-billetter utsolgt
LFCSCSB fikk noen få billetter til hjemmekampen mot Birmingham lørdag 22.september, som vi la ut for salg til våre medlemmer etter førstemann til mølla-prinsippet. Disse er nå helt utsolgt.