Peter Crouch håper på 90 minutter

Peter Crouch har ikke fått mange sjansene for Liverpool denne høsten. Mot Cardiff i morgen håper han derfor å få spille hele kampen til en forandring. Liverpool-drakt høyt oppe på draktkåring.

Peter Crouch håper å få starte ligacupkampen mot Cardiff på Anfield i morgen kveld, etter et brukbart innhopp som innbytter for skadede Fernando Torres mot Arsenal. Den lange spissen har ikke fått så mange kamper som han kunne ha ønsket seg så langt denne sesongen.

- Jeg ser frem til Cardiff-kampen, og håper å få spille hele oppgjøret. Jeg var glad for å få en omgang mot Arsenal, selv om jeg skulle ha likt at grunnen var en annen enn en skade på Fernando Torres. Man ønsker alltid at de beste spillerne skal være på banen, og forhåpentligvis blir han ikke lenge ute, sier Crouch til liverpoolfc.tv.

- Selv har jeg ikke fått så mange sjansene denne sesongen, så jeg må gripe de når de kommer. Det blir en lang sesong, og vi har en stor tropp, så alle vil få spiletid. Jeg vet imidlertid at jeg må prestere når jeg får spille.

- Spillere er grådige, og ønsker å spille i alle kamper, men vi vet det ikke er mulig. Det kan bli opp mot 70 kamper på oss denne sesongen, og vi spillerne ser hvordan manageren prøver å håndtere det.

- Kampen mot Cardiff er en kamp som det forventes at vi skal vinne, men man kan ikke ta noe for gitt. Det blir hyggelig å møte Robbie Fowler igjen. Han var fantastisk for Liverpool opp gjennom årene. Han gjorde en flott jobb den tiden jeg spilte sammen med ham her. Han er en flott person å ha i garderoben, og jeg er sikkert på at også de andre spillerne ser frem til gjensynet med ham, avslutter Crouch.

Vakre drakter
The Times har kåret de vakreste fotballdraktene gjennom tidene, og Liverpools drakt fra 1960-tallet har blitt rangert på femteplass. Kun en klubbdrakt har blitt rangert høyere, nemlig Real Madrids drakt fra samme periode. Det er også verdt å merke seg at Liverpool er det eneste laget i rødt som er å finne på listen.

Her er ti på topp over de vakreste draktene:
1) Brasil, 1970
2) Real Madrid, 1960-tallet
3) Italia, 1970
4) Nederland, 74-78
5) Liverpool, 1960-tallet
6) Ajax
7) Newcastle, 1969
8) Celtic, 1967
9) Wolverhampton
10) England, 1966