Peter ofrer nesa

Peter Crouch er tilgjengelig til kampene mot Manchester United og Barcelona, men nesebruddet kan gjøre at det blir operasjon i etterkant og et langvarig opphold.

Liverpools supportere gnir seg i hendene foran en uke med toppoppgjør mot Manchester United og Barcelona på Anfield.  Situasjonen er ikke annerledes for spillerne.  Peter Crouch pådro seg nesebrudd i siste kamp mot Sheffield United, men spissen har likevel erklært seg kampklar til de to nevnte hjemmekampene.  Rafael Benitez sier likevel at det kan bli nødvendig med et kirurgisk inngrep, men at dette altså i så fall vil gjøres etter de to nøkkelkampene.  Hvis det verste skulle skje antyder manageren at mesteparten av innspurten vil gå fløyten for hans lange angriper.

- Crouch er i trening og det sier seg selv at han ønsker å spille i begge disse kampene, sier Rafa til Liverpool Echo.

- Etter kampen mot Barcelona vil han bli undersøkt av kirurgen og det blir avgjort om det er nødvendig med en operasjon.  Hvis det er tilfellet vil han være ute i 10 til 12 kamper.

- For øyeblikket er han fast bestemt på å vente og se, noe som er godt nytt for oss siden han da vil være tilgjengelig til disse to viktige kampene.