Platini trekker tilbake uttalelser

En sterkt kritisert Michel Platini og UEFA trekker tilbake uttalelser om at Liverpool-supportere er de verste i verden. Benfica ønsker Cissé.

UEFA og Michel Platini har blitt kraftig kritisert de siste dagene, etter å ha prøvt vri sin egen skandale rundt kampen i Aten med å angripe Liverpools supportere. UEFAs opplegg rundt finalen var katastrofal, og i steden for å svare på kritiske spørsmål gikk de til angrep på Liverpool og omtalte de rødkledde supporterne som de verste i verden.

Nå går imidlertid Platini tilbake på sine uttalelser, etter møtet med den britiske sportsministeren hvor han overleverte rapporten.

- Nei, de er ikke de verste. De er offisielt ikke de verste i verden.

UEFA hadde lagt skylden på Liverpool for problemene før og rundt kampen, for at supportere slapp inn uten billett. Noe de selv hadde all skyld for, med dårlig sikkerhet og valg av stadion uten telleapperater.

Benfica ønsker også Cissé
Tidligere i dag nevnte vi at Sammy Lee og Bolton ønsker Cissés tjenester neste sesong. Nå har Benfica også meldt sin interesse, uten at Djibril er veldig interessert i å dra til Portugal, ifølge sin agent.

- Cissé ønsker ikke å dra til Benfica og Portugal. Vi respekterer Benfica, men for øyeblikket er det ikke klubben for Djibril, sier hans agent Ranko Stojic.

- Han ønsker helst å spille for engelsk eller spansk klubb, og Champions League-fotball, sier agenten videre.

Det har i pressen gått flere rykter om en mulig byttehandel med Cissé og Benficas Simão.