Pompey fikk avslag på Crouch-bud

Portsmouth skal ha lagt inn et konkret bud på Peter Crouch, som Liverpool har avslått. Kewell ikke med i Australia-troppen. Rafa spent på laget mot fysiske motstandere. Reina mistet en god venn.

Andy Hunter i The Guardian melder at Liverpool har avslått et bud fra Portsmouth på Peter Crouch. Journalisten skriver også at Pompey-manager Harry Redknapp trolig kommer til å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Crouch før transferdeadline ved midnatt i morgen.

Redknapp ønsker Crouch som erstatter for David Nugent, som han er villig til å selge bare en måned etter at han ankom fra Preston for £6M.

The Guardian skriver at Portsmouths representanter tok kontakt med Liverpool i helgen, men på Anfield skal man ha gjort det helt klart at man ikke ønsket å selge. Rafael Benitez skal ha gjort det klinkende klart at den lange spissen fortsatt inngår i hans planer.

Kewell ikke med i Australia-troppen
Liverpools skadeforfulgte ving Harry Kewell kom ikke med i Australias tropp til privatlandskampen mot Javier Mascheranos Argentina i Melbourne i september. Kewell vil bli hjemme på Merseyside for å bli helt frisk igjen etter lårskaden som har holdt ham utenfor Liverpools første kamper denne sesongen.

Rafa spent på laget mot fysisk tøff motstand
Rafael Benitez er litt spent på hvordan hans nye mannskap klarer seg mot lag som spiller fysisk tøff fotball foran lørdagens kamp mot Derby.

- Vi får se hvordan vi spiller mot tøffe og fysisk sterke lag. Vi klarte oss bra mot Sunderland, men det er bare en kamp. Vi må se hvordan vi gjør det mot denne type lag over flere kamper før vi vet om vi har karakterstyrke til å være med og kjempe om ligatittelen, siteres spanjolen i engelsk presse.

Pepe sørger over sin gode venn
Jose Reina var i aksjon for Liverpool mot Toulouse bare noen timer etter at han fikk nyheten om at hans gode venn, Sevilla-forsvareren Antonio Puerta var død. Liverpool-keeperen beskriver dagen som den verste i hans liv.

Puerta døde som kjent av hjerteinfarkt i en alder av bare 22 år, og etterlater seg en høygravid kjæreste.

- Det var et tøft øyeblikk da jeg fikk vite at Antonio var død, og det var vanskelig å konsentrere seg om kampen etter å ha fått den forferdelige nyheten, uttaler Reina til Mirror.

- Jeg kunne nesten ikke tro det var sant. Vi spilte sammen for landslaget, og han var en lagkamerat. Jeg føler med familien hans i denne vanskelige tiden. Det var den verste dagen i mitt liv, da jeg fikk vite at en nær venn av meg var død. Jeg ønsker å dedikere vår seier mot Toulouse til Antonio.

- Slikt som dette kan skje med hvem det skal være, og nå skjedde det altså med en 22 år gammel fotballspiller. Vi må være takknemlige for hver dag vi får nyte livet. Ting som dette får deg til å skjønne at det viktigste i livet er å bevare helsen og at familien din har det bra.