Positiv Steve Heighway

Liverpools direktør på ungdomsakademiet var ikke skuffet til tross for tap i hjemmekampen i juniorfinalen mot Man Utd, da han syntes hans lag hadde spilt en god kamp.

Heighway mente det virket litt merkelig at man hadde tapt, etter at Liverpool fortjent ledet 1-0 ved pause, for så tape 1-2 etter et selvmål og et straffespark.  Det skal imidlertid sies at Manchester United var det beste laget de siste 45 minuttene.

- Først og fremst synes jeg det var en veldig god kamp, som var en kreditt for det arbeidet som gjøres på ungdomsakademier i dette landet.  Jeg synes vi spilte bra og det er en litt merkelig følelse å ha tapt, men samtidig er jeg ikke veldig skuffet.  Selvfølgelig skulle vi gjerne ha spilt uavgjort eller endatil vunnet, men tilskuerne fikk se to gode lag som spilt fin pasningsfotball.

Om Liverpools beste spiller, Ray Putterill, gliste Heighway av sammenligningen med ham selv, en klassisk venstreving på Anfield på 70-tallet.

- Faktisk er det bare de siste månedene vi har greid å overbevise ham om at han kan trives som venstreving.  Han er opprinnelig spiss, men har nå fått en appetitt på å spille ute på kanten.

- Dette var en kamp hvor begge lag hadde sine perioder.  Det er ingen her som henger med hodet.  Vi er fortsatt med og ser fram til returkampen på Old Trafford.

Craig Lindfield jubler etter å ha gitt Liverpool ledelsen 1-0 tidlig i juniorfinalen mot Man Utd.