Pressekonferanse på Anfield kl 16.00

Sky Sports News melder at Liverpool FC vil holde en pressekonferanse på Anfield kl 16.00 i ettermiddag, der Fernando Torres vil bli presentert som Liverpool-spiller.

Liverpool FC vil i dag presentere Fernando Torres som Liverpool-spiller på en pressekonferanse på Anfield kl.16.00. 23-åringen holder akkurat nå pressekonferanse i Madrid, der han forlater Atletico etter å ha gjort 82 mål på 214 ligakamper. Mannen med klengenavnet ”El Nino de Oro” – gullgutten – har også vært kaptein for Madrid-klubben de siste sesongene.

Spissen har vist seg å være en av de mest stabile målscorerne i spansk toppdivisjon de siste årene, og han har også spilt en sentral rolle på det spanske landslaget. Torres vokste opp i området Fuenlabrada nær byen – et område som tradisjonelt er Real Madrid-territorium –men ble tatt inn under Atleticos vinger allerede som guttunge og spilte for dem som 11-åring. Han ble Atleticos yngste førstelagsdebutant i mai 2001.

Torres var Spanias toppscorer i U16-EM i 2001, og gjentok bedriften for Spania U19 ett år senere. I hans første hele sesong for Atleticos førstelag i 2002/03 sikret klubben seg opprykk til toppdivisjonen, og han fant seg raskt til rette på et høyere nivå og gjorde 13 mål. Siden den gang har han vært klubbens toppscorer hvert år.

Voronin også på plass
Liverpool Daily Post melder at Andriy Voronin ankom Melwood i går, og vil nå fullføre sin Bosman-overgang fra Bayer Leverkusen. Muligens blir han presentert sammen med Torres på ettermiddagens pressekonferanse.

Rush mener Kewell må få en ny sjanse
Liverpool-legenden Ian Rush uttaler i dagens Liverpool Daily Post at han håper at Harry Kewell får en ny sjanse til å løse de rødes problemer på venstreflanken. Australieren har bare ett år igjen av kontrakten på Anfield, og han har tidvis blitt linket bort fra klubben denne sommeren. Nå er imidlertid 28-åringen, som kom fra Leeds for £5M i 2003, i ferd med å finne tilbake til sitt gamle jeg etter alle skadene, og starter i helgen på Asia Cup sammen med det australske landslaget.

- Liverpool satser på å konkurrere om ligatittelen den kommende sesongen, og for å gjøre det må de stille med en bedre tropp. Torres vil bli en flott tilvekst, men de trenger enda to-tre nye ansikter. Man må ha en ny forsvarer, og en ny spiller på hver flanke. Harry Kewell er på vei tilbake, og dersom han holder seg skadefri vil det bli som å ha fått en ny spiller. Han kan være svaret på den problematiske venstresiden, sier Rush.

- Benitez ønsker å øke konkurransen om plassene, og dersom Liverpool kan dra nytte av en skadefri Kewell vil det bety mye i så måte. Det har vært snakk om et salg av Harry, men jeg tror spilleren selv ønsker å vise Liverpools supportere hvor god han er. Jeg har selv snakket med ham, og han sa at han ser frem til å komme i form igjen og vise fansen den virkelige Harry Kewell.

- Det er først nå han får sjansen til det. Tidligere har han kommet for raskt tilbake på banen etter skader, og lidd av den grunn. Når Harry kom til Anfield var alle i skyene, fordi han var et kjempegodt kjøp. Dessverre har han hatt store problemer med skader. Nå får han spille disse kampene med Australia i sommer, som vil hjelpe ham med tanke på sesongstarten. Han vil være i form da, og slik sett er Asia Cup perfekt for ham. Han vil trolig være i bedre form enn noen andre i troppen når han returnerer til Liverpool, avslutter Rushy.