Pressemelding fra DIC

DIC bekrefter i en pressemelding at de har trukket seg fra overtakelsen. Premier League har enda ikke mottatt papirarbeid. Agger om derbyet.

DIC bekrefter nå i en pressemelding at de trekker seg ut fra forhandlingene med Liverpool FC om overtakelse av klubben. Det er tydlig at Sameer Al-Ansari er skuffet over at det gikk som det gikk.

- Vi er veldig skuffet over å måtte komme med denne pressemeldingen. DIC er en seriøs investor, med store ressurser til disposisjon. Samtidig er vi supportere - av både sporten, og klubben. At Liverpool trenger frisk kapital er ingen hemmelighet, og etter mye arbeid tilbudte vi en avtale som ville gitt klubben kapitalen den behøvde, både på og utenfor banen. Vi var forbredt på å tilby aksjeholderne en god pris for aksjene deres, men vi betaler ikke overpris.

- Liverpool er den mest suksessfulle fotballklubben i engelsk fotballhistorie. Den fortjener å være i hendene til folk som støtter den, forstår historien og sjela - og deler det samme engasjementet som fansen. Som buisnessfolk må vi bare gå videre, men som supportere håper vi at de nye eigerne vil dele det samme synet som vi hadde på klubben, og sørge for at klubben vil få det nye stadionet den absolutt behøver. Samt sørge for at klubben kan fortsette å kjempe i toppen av Premier League og Europa. Jeg er sikker på at jeg vil komme tilbake på Anfield som en supporter igjen, slik jeg har gjort de siste 30 årene. Jeg ønsker manageren, spillerne, og alle andre tilknyttet klubben lykke til videre, og jeg skal sørge for at jeg er tilstede dagen Liverpool igjen løfter Premier League-trofeet.

Premier League har ikke mottatt papirarbeid
Premier League bekrefter til SkySports at de enda ikke har mottatt noe papirarbeid på spillerovergangene til Arbeloa, Mascherano og Francis. Det er ca syv timer til transfervinduet stenger.

Agger ser frem til Merseyside derbyet
Daniel Agger var ikke med da Liverpool tapte 3-0 på Goodison Park i høst. I intervju med LFC Magazine forteller han at han håper å få være involvert i oppgjøret på Anfield.

- Jeg så kampen på Goodison Park, og det var en veldig tøff affære. Kamper som denne er veldig spesielle. Det er en stor anledning, og det vil være et enormt trøkk på tribunen.

- Vi ønsker å vinne alle kamper. Vi tapte på Goodison Park, men det handler ikke om hevn, uansett ville vi gått for tre poeng i denne kampen. Motivasjonen vil alltid være der, for vårt mål er å vinne alle fotballkamper.