Problemene tårner seg opp for Villa

Aston Villa opplever en skadekrise før ligaåpningen mot Liverpool. Både keeperplassen og høyrebacken volder manager Martin O'Neill hodebry.

Problemene tårner seg opp for Aston Villa før seriepremieren mot Liverpool 11.august. Fra før er det kjent at førstekeeper Thomas Sørensen ikke vil rekke kampen etter en hamstringskade, samt at nykjøpet Eric Lichaj heller ikke er aktuell. Nå ser det heller ikke ut til at Martin O'Neill har noen høyreback til kampen.

O'Neill har solgt Aaron Hughes til Fulham, mens Phil Bardsley har returnert til Manchester United, i tillegg til at Mark Delaney ikke blir spilleklar etter lang tid på sidelinja grunnet kneproblemer.

Løsningen på problemet ser i øyeblikket ut til å bli at man flytter svenske Olof Mellberg ut på høyrebacken fra hans naturlige stopperposisjon, dersom da O'Neill ikke lykkes med å kjøpe en ny høyreback i løpet av den kommende uka.

- Jeg kan ikke akkurat si at jeg er klar til å ta ut førsteelleveren til kampen mot Liverpool enda. Vi må styrke troppen. Det vil jeg prioritere i tiden som kommer. Det er bedre å kjøpe spillere nå, enn å vente til sesongen starter, er O'Neills respons på problematikken.