Problemer med vår nye server

Etter flyttingen til ny server har vi fått flere meldinger om at folk har problemer med å komme inn på websidene. Se oppdatering søndag.

Etter at vi i går oppgraderte til ny server har mange av våre brukere opplevd at det til tider har vært umulig å komme inn på liverpool.no, mens tjenesten samtidig fungerer fint for andre. Brukerne må nok påregne at disse problemene vil vedvare en stund til, men vi håper å få ryddet de av veien så raskt som mulig.

Disse problemene medfører også at det er vanskelig for våre journalister å få oppdatert nyhetene så regelmessig som ønskelig.

Vi ber om forståelse for disse problemene i en overgangsperiode.

Dette er status søndag 1.7.07 (også lagt ut på KopForum)

Onsdag ble liverpool.no (og alt som følger med) flyttet til ny server hos en ny leverandør. De som har fulgt med i diskusjonene rundt server vil vite at det i perioder har gått tregt på den gamle - stoppet opp under kamper, etc. Det skyldes igjen at liverpool.nos trafikk har omtrent fordoblet seg hvert år de siste årene.

De gangene jeg selv har kommet inn på den nye serveren, har det imidlertid gått superraskt - og det håper vi snart blir hverdagen.

MEN:
Inntil videre er det imiderltid problemer, dessverre.
Problemet har vært at selve serveren (siden midt på dagen torsdag) har vært oppe og gått uten feilmeldinger av noe slag. MANGE kommer inn, endel ikke, og MANGE faller ut igjen. Selv tilhører jeg den siste kategorien; kommer av og til inn, ofte ikke... :-(

Teknikerne har hatt "hodeverk" fordi det ikke finnes feilmeldinger å rette opp. Alt fungerer som det skal "på huset " hos dem. Serveren er IKKE nede, men det er likevel problemer med å logge seg på. Wap.liverpool.no har fungert hele tiden (i hvert fall fra min mobil), og den går på samme server.

Fakta er imidlertid, som mange vet, at mange tusen har hatt problemer med å komme inn på www.liverpool.no de siste dagene - og det er noe vi bare sterkt kan beklage.

Status er at vi enda ikke vet 100 % sikkert når det igjen er business as usual, men vi skal fra mandag morgen piske på dem som jobber med saken - og har i mails form plassert ansvaret der vi mener det hører hjemme. Det er selvsagt ikke gøy å starte et nytt samarbeid på denne måte, men vi håper og tror fortsatt dette blir bra videre!

PS: Sjekket akkurat webstatistikken - og den viser 18 % nedgang på besøkstallene siste uke. Det beviser også at mange kommer inn, men det er selvsagt ikke bra nok.