PSG vil ha suspensjon på Cissé

PSG er rasende på Cissé etter benbrudd på sin spiller. Landslagsfotball i kveld. Unggutter landslagsuttatt. Putterill får spille kvartfinalen.

Det var i søndagens Ligue 1 kamp at Cissé i en duell med Paris St. Germain stopper Mario Yepes pådro columbianeren ankelbrudd. Yepes er nå ute resten av sesongen, og PSG ønsker få Cissé suspendert i tre måneder for taklingen. Cissé selv beklager nå hendelsen, etter først å nektet.

- Det er første gang i min karriere at jeg har skadet en motspiller, og jeg ønsker beklage meg. Noen har trodd at jeg ønsket å skade ham, men det var aldri min intensjon.

Det franske fotballforbundet vil bestemme seg på torsdag for om Cissé vil få suspensjon. Han fikk gult kort for taklingen. Cissé har gjort det bra etter sitt comeback - og står med 3 mål og 2 assist på syv kamper i ligaen. I cupen har han som kjent scoret hattrick i den kampen han har spilt.

Landslagsfotball i kveld
Daniel Agger spilte hele kampen da Danmark i kveld slo Australia 3-1 i en privatlandskamp på Loftus Road. Danmark hadde en 3-0 ledelse allerede etter en halvtime, og Brett Emerton reduserte fem minutter før full tid.

Craig Bellamy spilte 90 minutter da Wales spilte uavgjort 0-0 borte mot Nord Irland i kveld.

Utlånte Scott Carson spilte hele kampen for U21-landslaget. England U21 spilte uavgjort 2-2 mot Spania U21 (hvor blant annet solgte Barragan var involvert). Carson må ta på seg litt av skylden for det ene av Spanias mål, da det var et dårlig utspark fra ham - kombinert med dårlig forsvarsspill, førte til baklengsmål.

Unggutter landslagsuttatt
Astrit Ajdarevic er tatt ut i den svenske U17 troppen før møtene med Tsjekkia 2. og 4. mars. Også danske Martin Hansen skal spille U17-fotball. Den unge keeperen er tatt ut i troppen som skal møte Wales tirsdag 20. februar.

Uavgjort for Flynn og Skottland
Ryan Flynn og Skottlands U19-lag klarte ikke å følge opp etter 3-1 seieren over Østerrike på søndag. I ettermiddagens møte med Slovakia ble det 0-0, et resultat som blir omtalt som rettferdig. Skottlands siste kamp i miniturneringen på La Manga er mot Norge, og Flynn og co vil gå til topps med seier.

Putterill får spille kvartfinalen
Ray Putterill er suspendert tre kamper etter sitt direkte røde kort i 0-0 kampen mot Blackburn.
Han vil stå over kampene mot Sheffield United, Manchester United og Aston Villa. Han kan altså spille kvartfinalen i FA Youth Cup.