Rafa advarer foran ligamøte

Rafael Benitez bemerker at det alltid er vanskelig å spille etter en bortekamp i Europa, og at man dessuten kunne ha spilt bedre i Barcelona(!) Momo Sissoko forventes å bli friskmeldt.

En kan hevde at det er langt mellom en kamp mot Barcelona i Champions League til et ligamøte mot Sheffield United, men i morgen er det igjen klart for hva Bill Shankly alltid hevdet var Liverpools ”brød og smør”.  Rafael Benitez er ventet å gjøre noen forandringer når fokus rettes mot å sikre minst en topp fire plass i Premier League, og spillere som Peter Crouch og Sami Hyypiä kan være bokstavelig talt høyaktuelle mot en direktespillende motstander.  Javier Mascherano er også ventet å få spilletid.

Mens de fleste røde ennå svever på skyene etter triumfen på Nou Camp tar ikke Rafa av, men snarere tvert i mot hevder at man kunne ha spilt bedre i bakgården til den katalanske giganten.

- Prestasjonen i Barcelona var god, men vi kan spille mye bedre, er meldingen fra Liverpools manager.

- Det eneste vi ikke kunne forbedre på onsdag var sluttresultatet, men som et lag vet jeg at vi kan gjøre det enda bedre.  Jeg sier ikke dette bare for å få en reaksjon.

- Vi gjorde mye bra, spesielt i 2.omgang, med det var også deler av vårt spill som kunne ha vært bedre.  Å vinne på Nou Camp foran 100.000 fans er virkelig bra og når du så bildene av Bellamy og Riise smilende sammen var jeg virkelig glad.  Nå må vi imidlertid fortsette å tenke på at vi kan forbedre oss og fokusere mot Sheffield United.  Jeg har fortalt spillerne at de skal glemme Barcelona.

- Vi vet at Sheffield vil bli en vanskelig kamp.  De har fått vist det gjennom sine resultater og har hatt mye tid til å forberede seg foran denne kampen.

- Når du kommer tilbake fra en kamp i Europa er det alltid farlig.  Spillere kan være mer slitne og man kan lettere miste konsentrasjonen.

Rafael Benitez forventer å få Momo Sissoko spilleklar igjen etter sparket han fikk på leggen i Spania.  Midtbanespilleren er imidlertid bare en advarsel unna suspensjon, som i så fall må sones mot Manchester United, og kan bli hvilt også av den grunn.  Fra 1.mars må man som kjent ha pådratt seg ti advarsler for å få karantene.

- Momo har snakket med legen og ser ut til å bli klar, men vi vil endelig avgjøre det etter trening i dag, bekrefter Benitez.