Rafa akter ikke å hvile på laurbærene

Rafael Benitez er meget godt fornøyd med Peter Crouch og resten av sitt mannskap. Men han poengterer at det er viktig å ikke hvile på laurbærene i tiden som kommer.

Rafael Benitez er veldig godt fornøyd med fremskrittene Peter Crouch har gjort den siste tiden. Fire mål på to kamper etter neseoperasjonen forteller om en spiss i form.

- Jeg er veldig godt fornøyd med Peter Crouch. Jeg har snakket en del med han både før og etter neseoperasjonen, og bedt han vise mer besluttsomhet og selvtillit når han header. Det ser ut til å ha gjort underverker, konstaterer manageren.

- Dersom han går noen kamper uten å score igjen nå, får vi bare brekke nesa hans på nytt, spøker spanjolen i et intervju med Press Association i dag.

- Vi visste vi måtte score i Eindhoven i går, og vi måtte være godt organiserte og unngå baklengsmål. Vi nådde alle de målene.

- Vi ble glade for det første målet, og enda gladere da den andre ballen lå i nota. Etter at vi gjorde det tredje prøvde jeg bare å meddele laget at nå måtte vi holde nullen resten av kampen. En konsentrasjonssvikt og ett mål til PSV på det stadium ville ha snudd en flott seier til et bekymringsfullt resultat, slår han fast.

Manageren poengterer igjen at han mener laget han har nå er bedre enn det som vant Champions League i 2005.

- Vi er nærmere det vi ønsker å oppnå i denne klubben nå. Formen vår har sakte men sikkert blitt bedre, og nå ser vi ut til å finne toppformen til rett tid. Kanskje får vi spille i en semifinale nå. Det som er viktig er at vår selvtillit vokser for hver dag, og formen blir bedre når selvtilliten blir bedre. Jeg mener vi har et bedre lag nå enn det som vant i Istanbul. Jeg har hentet inn bedre spillere, mens andre har fått mer erfaring med spill i Europa.

- Nå må vi ta ett steg om gangen, men vi vet at en semifinale mot enten Valencia eller Chelsea vil være en vanskelig oppgave for oss. Men jeg er fornøyd med fremgangen laget har gjort og formen vår om dagen. Jeg mener vi er nærmere å nå våre mål nå enn noen gang. Det som er viktig er at spillerne er fullt konsentrert på hva vi skal gjøre. Det vi gjorde i Eindhoven var nesten perfekt, men vi har ikke råd til å hvile på laurbærene.