Rafa: - Alonso snart frisk

Benítez bekrefter i dag at Alonso er på bedringens vei, og kan være aktuell for møtet med Everton. Crouch håper på spilletid. Ny dato for ligacupens femte runde. Chelsea ønsker Della Valle.

Som vi meldte tidligere i dag, kan Xabi Alonso være tilbake for spill tidligere enn meldt. Spanjolen har vært ute med et tretthetsbrudd siden møtet med Portsmouth, og i dag bekrefter manager Rafael Benítez at midtbanemaestroen kan være tilbake allerede mot Everton.

- Vi må være forsiktige, og se det an. Jeg tror han har større sjanse enn Daniel Agger til å bli klar neste uke. Det er for tidlig å si noe som helst akkurat nå. Vi må snakke med legeteamet vårt i neste uke for å finne ut hvordan situasjonen er, sier spanjolen til Liverpoolfc.tv.

Crouch håper på spilletid med England
Peter Crouch har slitt med lite spilletid for Liverpool denne sesongen. Ettersom Emile Heskey, Dean Ashton og Andy Johnson alle er skadet og uaktuelle til kampene mot Estland og Russland, håper Peter Crouch nå på å få sin sjanse i de livsviktige kvalifiseringskampene.

- Jeg ser frem til kampene. Vi har en del skader, og jeg håper på spilletid i en, eller kanskje begge kampene, sier Crouch til Liverpoolfc.tv.

- Det er mange gode angripere, og vi vil alle gjøre vårt beste for å få en plass i laget. Jeg føler jeg har gjort det bra for England, og håper å fortsette slik dersom jeg får sjansen. Først og fremst er jeg England-fan, og jeg vil ha England i EM. Jeg vil gjerne hjelpe til for at vi kommer oss dit.

Ny dato for ligacupens 5. runde
5. runde i Carling Cup er flyttet fra 4/5. desember til 18/19. desember. Dette er fordi deler av 6. og siste kampdag i gruppespillet i Champions League skal spilles den uken kvartfinalene i Carling Cup opprinnelig var oppsatt. Det gjelder kampene AC Milan v Celtic og Shakhtar Donetsk v Benfica. Disse kampene skal gå direkte på Sky, og da Sky også sitter på rettighetene i Carling Cup var det trolig TV-selskapet som krevde at Carling Cup ble flyttet til en annen uke.

Liverpool må som kjent først slå Robbie Fowler og hans Cardiff på Anfield, før 5. runde i det hele tatt er et aktuelt samtaleemne.

Chelsea ønsker Della Valle
Vi har tidligere skrevet om det finske stjerneskuddet Lauri Della Valle, som ble tilbudt fireårskontrakt av Liverpool i november i fjor. Finnen, som tidligere har vært i italienske Inter, forlot de italienske mesterne på grunn av hjemlengsel. Da han ble tilbudt kontrakt av Liverpool i fjor valgte han å bli i hjemlandet enda en sesong - men Liverpool skal fortsatt følge godt med på utviklingen til midtbanespilleren.

Chelsea skal nå ha kommet på banen, og skal være interesserte i å legge 1 million pund, samt å doble lønna, for å sikre seg spilleren. Malcolm Elias tror dog at Liverpool fortsatt skal være favoritter til å sikre seg 16-åringen, som har det ufinske navnet på grunn av italiensk far.

- Tanken er at Lauri skal komme over på visit i november, sammen med resten av familien. Klubben ønsker at Della Valle skal utvikle seg til å bli en toppspiller, og gå i Sami Hyypiäs fotspor. Jeg har tro på at han vil signere for Liverpool, sier Elias.