Rafa fornøyd med debutanter

Rafael Benitez mente at de nye spillerne virket skarpe og at de vil bidra til flere angrepsmuligheter for et Liverpool som vant sin tredje treningskamp på rad.

Andriy Voronin (2) og John Arne Riise scoret målene da Werder Bremen ble slått 3-2 i en kamp hvor Liverpool også sløste en del med sjansene, i tillegg til at man fikk et par billige baklengsmål mot seg. Mot en motstander som tok bronse i den den tyske ligaen viste imidlertid de røde gode offensive takter, og i tillegg fikk supporterne glimt av nyervervelsene Torres, Babel og Benayoun. Manager Rafael Benitez sa seg fornøyd både med kampen og debutantene.

- Jeg var fornøyd med at vi scoret tre mål og det var bra for Torres, Benayoun og Babel å få spille sin første kamp for oss, smilte Rafa etter kampen.

- De har nettopp startet å trene med oss, men de virket skarpe. Du kan nå se hvilke ulike muligheter vi har i angrepspillet og det er godt for laget.

- Det var godt for supporterne å få se oss angripe og spille en del god fotball. Det var ikke så godt for meg som manager å se oss slippe inn mål, men det var mye positivt å hente fra kampen.

- Vi behøver å jobbe hardt å komme i enda bedre form, og derfor byttet vi så mange spillere i løpet av kampen.