Rafa fornøyd med kort reise

Rafael Benitez er glad for at man slapp en lang reise i Champions League-kvalifiseringen. Toulouse-treneren ønsket seg Liverpool på forhånd.

Rafael Benitez sier til liverpoolfc.tv at han er glad for at hans mannskap slapp en lang tur til øst-Europa etter dagens Champions League-trekning. Spanjolen er fornøyd med at man kun får en svipptur over den engelske kanal for å møte Toulouse.

- Jeg er fornøyd med trekningen av to grunner. For det første blir ikke reisen noe problem, og for det andre får vi spille hjemme foran våre egne supportere i den siste kampen. Etter turer til Hong Kong, Sveits og Rotterdam var en lang reise det siste vi ønsket oss.

Men selv om han er fornøyd med trekningen tar ikke Benitez noe for gitt foran møtene med franskmennene.

- Toulouse er et godt lag med gode spillere. Den franske ligaen er av høy kvalitet, så det blir ingen enkel kamp. Når vi returnerer fra Rotterdam vil vi begynne å samle informasjon om Toulouse. Vi har litt informasjon for øyeblikket, men vi må gjøre en del mer arbeid når vi kommer hjem.

Toulouse-treneren ønsket seg Liverpool
Toulouse-trener Elie Baup ser frem til at hans lag skal spille mot Liverpool i den 3.kvalifiseringsrunden til Champions League. Baup ønsket seg nettopp de røde på forhånd, og fikk innfridd ønsket sitt.

- Det blir fantastisk å spille mot fjorårets finalist i turneringen, selv om det var synd at den første kampen skal spilles i Toulouse. Vi får oppleve et legendarisk stadion på Anfield. Vi får møte noen enormt gode spillere, og for våre unge spillere blir det et stort øyeblikk, sier Baup til L'Equipe.

Den tidligere Bordeaux-treneren mener at det kun er gjennom spill mot klubber av Liverpools kaliber at hans klubb vil vokse.

- Disse to kampene vil gjøre at vi blir ansett som en større klubb.

Baup sier ellers at han nå vil følge nøye med på Liverpools siste treningskamper for sommeren, før den første kampen på Stadium Municipal.

- Vi kommer til å se Liverpool i aksjon i Rotterdam. Vi har vel ikke store sjansen til å gå videre til gruppespillet, men vi vil gjøre alt vi kan for å detonere en bombe.

Toulouse spiller for øvrig hjemmekamp mot de franske mestrene Lyon helgen før de møter Liverpool i den første kampen.