Rafa gikk glipp av Kaladze

Rafael Benitez ville kjøpe Milan-forsvarer Kakha Kaladze for £4M. Da Gillett og Hicks ikke fikk ut fingeren, gikk avtalen i vasken. Det var dråpen som fikk begeret til å renne over for spanjolen.

Rafael Benitez sitt ønske om å sikre seg AC Milans georgianske forsvarer Kakha Kaladze er hva som skal ha utløst spanjolens frustrasjon over eiernes sendrektighet. Det skriver Tony Barrett i Liverpool Echo i dag.

Benitez skal ha ønsket Kaladze som cover for Jamie Carragher, Daniel Agger og Sami Hyypiä, men Tom Hicks og George Gillett nektet å diskutere potensielle transfere før 16.desember. Dermed mistet Rafa sjansen til å hente Kaladze, og dette frustrerte ham og fikk ham til å reagere med sinne.

Når han så ble beordret til å konsentrere seg om å "trene og lede laget", skal Benitez ha ansett dette som bevis på at de amerikanske eierne ikke var beredt til å støtte ham i transfermarkedet. Spanjolen skal ha vært i ferd med å lykkes med et bud på rundt £4M for Milan-spilleren Kaladze. Men ettersom amerikanerne har satt seg på gjerdet til 16.desember døde denne dealen i forrige uke.

29-årige Kaladze kan spille både venstreback og midtstopper, og ville ha passet fint til Benitez sitt ønske om en rutinert og fleksibel mann i forsvarsrekka.