Rafa glad for at Harry er tilbake

Harry Kewell er med i troppen til kveldens ligacupkamp mot Cardiff, noe Rafael Benitez er svært glad for. Aston Villa ønsker å kjøpe Peter Crouch i januar.

Rafael Benitez sier til liverpoolfc.tv at en frisk Harry Kewell er som å få en ny spiller til klubben. Australieren kan som kjent komme til å spille sin første kamp for sesongen mot Cardiff i kveld, etter at han spilte en omgang for reservelaget mot Newcastle i forrige uke.

- Harry spilte bra for reservelaget og gjorde også ett mål i kampen i forrige uke. Han er med i troppen til kveldens kamp, bekrefter manageren.

- Han har tro på seg selv, og ønsker nå å få noen kamper på rad. Han trener virkelig bra, og jeg er glad for å se at han er tilbake etter at han har vært ute så lenge, legger spanjolen til.

- Harry Kewell er en kar med hurtighet, talent og rutine. Han kan bekle flere ulike posisjoner, og han kan score mål. Det er åpenbart at dette blir som et nytt spillerkjøp for oss, avslutter Rafa.

Villa vil ha Crouch
Ifølge The Daily Telegraph så skal Aston Villa være villig til å smadre klubbens transferrekord for å sikre seg Peter Crouch fra Liverpool under transfervinduet i januar. Det meste Villa har brukt på en spiller tidligere er £9.65M for Ashley Young. Crouch har som kjent spilt for Villa også tidligere. Villa-manager Martin O'Neill skal ha forhørt seg om Crouch allerede i august, og er nå klar til å lansere et konkret bud på Liverpool-spissen. Han kan få konkurranse av Sven Göran Eriksson i Manchester City i sin jakt på Crouchy, men muligheten er selvsagt også tilstede for at Benitez også beholder sin mann.