Rafa gratulerer juniorene

En tilstedeværende Rafael Benitez var førstemann i køen av gratulanter til juniorfinalistene. Finaledatoer i juniorcupen.

Liverpools U18 lag snudde 0-1 til 3-1 på Anfield i går kveld, da scoringer fra Craig Lindfield 2 og Jimmy Ryan sørget for en overlegen 7-3 seier sammenlagt.  Til tross for et direkte rødt kort til Astrit Ajdarevic sørget en god 2.omgang for sikkert avansement til finalen for andre sesongen på rad.

Rafael Benitez satt på tribunen og gratulerte straks elevene til Heighway og Owens med finaleplassen:  - Jeg vil gratulere alle guttene med to glimrende kamper mot Newcastle.  Det er en stor prestasjon å nå den andre finalen på to år og jeg ønsker dem nå lykke til mot Arsenal eller Manchester United.

I den andre semifinalen spiller altså Manchester United mot Arsenal, og returen i Manchester blir holdt 2.april etter at Arsenal leder 1-0 fra sin hjemmekamp.

Finalekampene vil bli spilt 16.april på Anfield og med retur torsdag 19.april enten i London eller Manchester.  Begge kampene vil bli vist direkte på Sky Sports.