Rafa jublet over Torres-scoring

Rafael Benitez er glad for at Fernando Torres endelig fant veien til nettmaskene for Liverpool. Det mener han tar bort mye av presset på spissen, og gir ham mer selvtillit.

Rafael Benitez var full av lovord om Fernando Torres etter at stjernespissen endelig gjorde sin første scoring for Liverpool mot Shanghai i Rotterdam i kveld. En scoring som trolig gjorde godt for selvtilliten til mannen som har fått det tunge ansvaret det innebærer å bære drakt nummer ni i Liverpool.

Torres sin scoring kom allerede etter 13 minutter, og innbytter Steven Gerrard sørget for at Liverpool vant oppskriftsmessig 2-0 med en enda flottere nettkjenning etter en drøy times spill.

- Det vil gi Torres mye selvtillit at han endelig fikk hull på byllen. Jeg er veldig glad på hans vegner, og det var veldig viktig at han fikk sitt første mål for klubben nå. Han har hatt sjanser i alle kampene han har vært involvert i denne sommeren, og det vil gjøre underverker at han endelig fikk nettkjenning, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

- Jeg husker hvordan alle spurte Peter Crouch når han skulle begynne å score når han kom til klubben. Torres har nå fått sin scoring, og det tar bort mye av presset, legger han til.

- Begge scoringene var veldig flotte, og jeg er fornøyd med prestasjonen til mine spillere i dag. Jeg syntes Emiliano Insua og Sebastian Leto gjorde det veldig bra på venstresiden. De leste hverandres spill og ga oss god balanse.

- Det er bra at vi får gitt alle i troppen en kamp. Javier Mascherano spilte sin første kamp etter sommerferien, noe som var viktig. Vi har stor konkurranse om alle plasser på laget, og det er veldig bra for meg som manager.