Rafa lovpriser Gerrard

Rafael Benitez er full av lovord om sin kaptein, Steven Gerrard, etter 2-0-seieren over Boro. Juniorkeeper Martin Hansen brakk fingeren under pausen av kveldens kamp.

Rafael Benitez var full av lovord om sin kaptein etter at Gerrards to mål var nok til å slå Middlesbrough 2-0 på Anfield i kveld. Liverpool-manageren sa at Gerrards evne til å komme i skuddposisjon fra langt hold var nøkkelen til seieren over et godt organisert Middlesbrough-lag.
- Vi vet hvilke kvaliteter Steven har og evnen han har til å snu kamper med sine skudd fra distanse. Det var det han gjorde ved det første målet og dette var nøkkelen til seieren, Vi vet at Gerrard er gladere når han får spille i midten, men han vet at jeg for lagets del av og til må spille med ham på høyresiden, sa Benitez etter kampen.

Benitez mente seieren var fortjent. Liverpool måtte spille tålmodig og spillerne måtte jobbe hardt.
- Middlesbrough kom for å spille kontringsfotball og få spillerne bak ballen. Med slikt spill kan de av og til bli vanskelige å spille mot. Når motstanderne spiller så dypt, er det vanskelig å skape de sjansene vi må ha for å score, sier Benitez. Nå rettes fokuset mot lørdagens hjemmekamp mot Wigan.
- Den kampen ønsker vi å vinne, slik at vi kan være sikre på å komme topp fire. Etter det kan vi begynne å tenke på semifinalen i Champions League, sier Benitez.
Liverpool-manageren avslørte også at skaden som tvang Momo Sissoko til å forlate banen tidlig i andre omgang ikke var så alvorlig.

Chelsea vant
Chelsea vant hele 4-1 borte mot West Ham og viser at det ikke er noe å si på formen til semifinalekampene i Champions League mot Liverpool. Wright-Phillips (to), Kalou og Drogba scoret målene.

Juniorkeeper brakk fingeren
Det rapporteres at juniorkeeper Martin Hansen brakk fingeren under oppvarmingen til den første juniorfinalen mot Manchester United. Han trosset smertene og gjennomførte kampen, men må trolig se returen på Old Trafford fra tribunen.