Rafa misfornøyd med avgjørelser

Etter at Liverpool gikk på sesongens første ligatap, uttrykkte Rafa sin misnøye med dømmingen.

Det meste gikk Liverpool imot fra dommerens side på Madejski Stadium i dag, og Rafael Benítez var tydelig frustrert med nettopp det etter kampen. Tv-bilder viser at Liverpool trolig ble snytt for minst (!) to straffespark, samtidig som Readings trolig ikke burde ha blitt idømt.

- Jeg er ikke fornøyd med avgjørelsene. Vi hadde dog også sjanser som vi ikke tok, kanskje det var nøkkelen. Forskjellen var imidlertid at ett straffespark ble gitt, mens et annet ikke, men som sagt, vi hadde sjanser vi behøvde å utnytte, hvilket vi til slutt ikke gjorde.
  
Videre forsvarte Rafael Benítez overfor Liverpools offisielle hjemmeside sine avgjørelser på byttefronten, hvor han tok av begge sine mestscorende spillere, i form av Fernando Torres og Steven Gerrard, og spanjolen vedgikk at neste kamp kom i hans tanker.

- Vi lå under 3-1, og jeg prøvde å beskytte nøkkelspillere foran neste kamp. Vi hadde kvalitet på benken, og vi prøvde å endre ting med nye spillere som besitter hurtighet.

- Vi har en viktig uke foran oss nå, hvor vi har Champions League å se frem til. Det må vi angripe med selvsikkerhet, og gå for seier. Først da kan vi tenke på Manchester United, da min filosofi går ut på å ta en kamp om gangen. Neste mål er nå Marseille.