Rafa nekter å kommentere spekulasjoner

Rafael Benitez vil ikke kommentere rykter om omfattende januarhandel. St Etienne ukjent med de rødes interesse for Feindouno. Torres instruert om fair play.

Liverpool-manager Rafael Benitez har overfor Liverpool Echo nektet å kommentere spekulasjoner om potensielle januarkjøp, etter at han i går ble linket til en rekke spillere. Navn som Jeremy Menez, Alessandro Mancini, Alfonso Alves og Bernard Mendy ble alle nevnt som potensielle transfermål hos pressen i går.

- Folk vet vi har penger tilgjengelig ettersom vi forsøkte å kjøpe Gabriel Heinze, men vi ønsker ikke å snakke om navn på transfermål nå, sier Benitez.

Han bekrefter imidlertid overfor lokalavisen at han ivrer etter å sikre seg Javier Mascherano på permanent basis. Manageren ønsker å sikre seg argentinerens tjenester før hans representanter kan begynne å tilby ham til andre klubber.

St Etienne benekter rykter
St Etiennes formann Bernard Caiazzo insisterer i dag på at Liverpool ikke har kontaktet dem angående spissen Pascal Feindouno. Guineas landslagskaptein er også kaptein for sitt klubblag, og signerte nylig en kontraktsforlengelse med sin franske klubb.

- Liverpools interesse er ukjent for meg. Pascal er under kontrakt med oss for de neste fire årene, etter at han akkurat skrev under på en ny avtale. Ingen selger en ny bil rett etter at de har kjøpt den, uttaler Caiazzo til Le Progres.

Torres instruert om fair play
Fernando Torres forteller til Liverpool Echo at Steven Gerrard har innprentet ham at han aldri må finne på jukse seg til et straffespark i engelsk fotball.

- Her blir det ikke blåst om du går lett i bakken uansett, så det er ikke vits i å spille seg til et straffespark. Dommerne i England lar seg sjeldent lure. Dessuten har lagkameratene mine, med Steven Gerrard i spissen, frarådet meg å bruke slike triks, forteller £18M-spissen.

- Gerrard og Jamie Carragher er de som setter standarden i dette laget, og det smitter over på de andre. Det faktum at kapteinen og det største lokale ikonet begge er så interesserte i fair play, sier mye om vårt lag, legger han til.

- Det de to gjør får meg til å innse at jeg ikke gikk foran på samme måte som kaptein for Atletico.