Rafa slår tilbake mot Valdano

Rafael Benitez mener Jorge Valdano viser fullstendig mangel på respekt i sin kritikk av Liverpool. Abel Xavier flytter til USA.

Rafael Benitez slår i dag kraftig tilbake mot Real Madrids tidligere tekniske direktør Jorge Valdano, som nylig var ute og kritiserte Liverpools spillestil. Argentineren var lite imponert over spillet de røde vartet opp med i semifinalene mot Chelsea, noe som tydelig har falt Benitez tungt for brystet.

- Folk i denne klubben jobber for å oppnå visse mål, og vi fortjener en viss respekt. Jeg mener Valdano har vist mangel på respekt mot klubben, supporterne og alle som har med klubben å gjøre. Måten han har beskrevet vårt spill på beviser bare at han står helt uten kunnskap om de historiske realiteter innen fotballen. Jeg har kjent Jorge Valdano i mer enn 20 år gjennom min tid i Real Madrid, og han har lite å fare med, uttaler en tydelig irritert Benitez til Liverpool Echo i dag.

- Han har veldig mye å takke folk som Ramon Martinez, Cappa og Giraldez for, bare for å nevne noen eksempler på trenere og sportsdirektører han står i gjeld til. Dette er folk som har bidratt mye mer til sportslig suksess enn ham. Det som irriterer meg er at han er en person som har solt seg i glansen i media mens andre har gjort jobben for ham. Den kunnskapsløse måten han uttrykker seg på i media levner han liten ære. Han bør vise et minimum av respekt overfor en institusjon som Liverpool, legger spanjolen til.

Abel Xavier til USA
Tidligere Liverpool-forsvarer Abel Xavier har forlatt Middlesbrough på free transfer og skrevet under en kontrakt med Los Angeles Galaxy i Major League Soccer. 34-åringen vil bli offisielt klar for sine nye klubb fra 15.juni av. Xavier, som også har en fortid i Everton, vil dermed bli lagkamerat med David Beckham.