Rafa tror Gerrard blir klar

Rafa har god tro på at Gerrard blir klar til tirsdagens oppgjør mot PSV. Utlånte spillere i aksjon i går. Nye rykter om Xabi.

Gerrard fikk seg en smell i gårsdagens storseier mot Arsenal, og måtte forlate banen etter en knapp times spill. Rafael Benítez er likevel optimist og tror kapteinen blir klar til tirsdagens oppgjør mot PSV Eindhoven.

- Jeg tror ikke skaden er særlig alvorlig, og Gerrard bør være klar til kvartfinalen i Eindhoven, sier manager Benítez i dag.

Utlånte røde i aksjon i går
Martin og Antwi spilte i går hele kampen, da Accrington Stanley tapte 3-2 borte mot Wallsall.

Scott Carson voktet som vanlig buret da Charlton slo Wigan 1-0 på The Valley.

Danny Guthrie spilte hele kampen da Southampton slo Wolverhampton 6-0 (!) på bortebane i går.

Lee Peltier spilte 83 minutter for Hull som vant 4-0 hjemme mot Southend.

Adam Hammill spilte 89 minutter i Dunfermline sitt tomålstap borte mot Motherwell.

Roque spilte et drøyt minutt da Oldham slo Yeovil 1-0 på hjemmebane.

Idrizaj var ikke involvert da Luton spilte uavgjort 0-0 borte mot Burnley. James Smith var heller ikke i aksjon da Ross County tapte 1-0 mot Hamilton. O'Donnell satt på benken hele kampen i Crewe sitt 1-2 tap borte mot Blackpool.

Le Tallec og Pongolle skal i aksjon i dag for sine respektive klubber.

Ryktene rundt Xabi Alonso fortsetter
Spansk og britisk media fortsetter å linke Xabi Alonso tilbake til Spania og storklubben Barcelona. Alonso har to år igjen av sin kontrakt, og skal være Barcelonas hovedmål for sommerens transfervindu.

- Hva som skjer i fremtiden er det ingen som vet. Jeg kan ikke kommentere ryktene om at jeg skal til Barcelona. Vi er midt i sesongen, og jeg ønsker ikke tenke på slikt, sier Xabi Alonso i dag i følge britiske tabloider.

- Slik det er nå er jeg lykkelig i Liverpool.

Rafael Benítez skal i dag møte Hicks og Gillett, og situasjonen med Xabi skal være på agendaen.

- Vi må analysere og snakke med de nye eierne om det. Jeg vil fortelle dem at Xabi er en nøkkelspiller for oss, forteller Rafa.