Rafa tror på en reaksjon mot Watford

Rafael Benitez tror hans spillere vil komme sterkt tilbake mot Watford, etter de to forsmedelige tapene for Arsenal. Leto til Anfield på onsdag. Traore til Portsmouth.

Rafael Benitez håper nå at de to cuptapene for Arsenal skal galvanisere hans Liverpool-lag. Manageren satser på at det kommer en reaksjon fra spillerne i lørdagens bortekamp mot Watford.

- Jeg håper at resultatene mot Arsenal vil få alle i klubben til å stå sammen i tiden som kommer. Nå må vi konsentrere oss om ligaen, og fokusere på kampene som vi har i vente. Vi kan analysere det som skjedde i de to Arsenal-kampene, og bruke det til vår fordel i fremtiden, sier Benitez til Press Association.

Det er ventet at manageren vil sette inn Jose Reina, Steve Finnan, Jamie Carragher, Daniel Agger, John Arne Riise, Jermaine Pennant og Dirk Kuyt på laget igjen til kampen mot bunnlaget i Premier League på lørdag.

- Spillerne forstår hvor viktig ligaen er, og vi vil være klare til kampen mot Watford, slår spanjolen fast.

Liverpool vant som kjent 2-0 over Watford så sent som lille juleaften, og håper å gjenta bedriften på Vicarage Road.

Benitez trenger heller ikke å bekymre seg for å hvile spillere den kommende måneden. Etter Watford-kampen har Liverpool faktisk bare fire kamper å spille før storkampen mot Barcelona på Nou Camp 21.februar. Hadde de to cupkampene mot Arsenal blitt vunnet, kunne kampantallet ha blitt det dobbelte.

Leto til Anfield på onsdag
Liverpool Daily Post bekrefter i dag rapportene fra i går, om at argentinske Sebastian Leto er klar for Liverpool. De røde har som kjent blitt enige med hans klubb Lanus om en overgang som vil koste Anfield-klubben £1.85M. 20-åringen skal spille på lån hos sin nåværende klubb ut sesongen.

Daily Post skriver at Leto vil fly til England førstkommende onsdag, og vil da gjennomgå den medisinske testen hos sin nye klubb. Vingens agent, Fernando Costentino, vil være med på turen. Det vil også Lanus-president Alejandro Maron og fire av klubbens styremedlemmer være. De skal være med å avslutte de siste detaljene i handelen.

Leto kan forøvrig opptre både som venstreving og som sentral midtbanespiller.

Traore på flyttefot igjen
Sky Sports News bekrefter at Charlton Athletic har solgt den tidligere Liverpool-backen Djimi Traore til Portsmouth for £1M, og har erstattet han med Manchester City-forsvareren Ben Thatcher. Traore ble solgt fra Liverpool til Charlton for £2M så sent som i august. Nå får Addicks altså igjen bare halvparten av det de betalte Liverpool for venstrebacken ett halvår senere. Den 26 år gamle franskmannen har skrevet under for to og et halvt år på Fratton Park.