Rafa: - Vi går ut og forsøker å vinne

Liverpools manager understreker før avspark at de går ut for å vinne. Laget tenker ikke på andre resultater. Alonso spilleklar igjen. Nye TV-kamper på Canal+. Ny dato for FA-Youth Cup.

Rafa Benitez har aldri tapt en 0-3 ledelse for de lagene han har ledet og ønsker ikke å starte en dårlig trend i kveld. Til tross for mange mål å gå på formaner han spillerne sine til å jage etter seier.

- Dette er en merkelig, men god situasjon å være i. Vi vet at dersom vi gjør jobben vår vil vi være i semifinalen. Vi beviste selv for to år siden at 0-3 er en ledelse det er fullt mulig å innhente. Derfor er det viktig å gå til kampen med riktig fokus og å få kampen inn i riktig spor fra avspark.

- PSV har kvaliteter og vil forsøke å straffe oss fra første minutt. Derfor må vi gå ut i høyt tempo og ta kontroll. Klarer vi det tror jeg også vi går videre.

Rafa fortsetter:

- Vi går kun for seier i kveld. Vi går ikke til denne kampen og tenker at uavgjort holder. Vi ønsker å vinne dette oppgjøret.

Xabi Alonso skal være spilleklar til PSV, etter å ha stått over kampen mot Reading på grunn av skade.

Liverpool slo PSV 2-0 på eget gress i gruppespillet og har aldri tapt for et lag fra Nederland på dette nivået på Anfield. Dersom Jamie Carragher spiller kampen utligner han samtidig E-Cup rekorden til Ian Callaghan (89 kamper). Carra passerer også Phil Neals rekord i antall kamper i Champions League /Serievinnercupen (58).

Dersom Peter Crouch scorer i kveld vil han ha samme antall mål (7) på en og samme sesong i den jeveste E-Cupturneringen som rekorden til Roger Hunt (1964/5) og Steven Gerrard (2005/06).

Pennant må eventuelt stå over første semifinale mot Chelsea dersom han får kort, og vi går videre.

Nye TV-kamper
Kampene mot Middlesbrough onsdag 18. april og Portsmouth lørdag 28. er tatt ut som TV-kamper hos Canal+. Kampene sendes henholdsvis på Canal+ Mix og Canal+ Sport2.

Ny finaledato FA Youth Cup
Returkampen mot Manchester United i finalen av FA Youth Cup er flyttet fra 19. april til 26. april. Flyttingen skyldes endringer i terminlisten for Uniteds førstelag. Den første av finalekampene spilles fortsatt på Anfield 16. april.