Rafa: - Vi må vinne

Rafael Benitez innrømmer at Liverpool er favoritter foran kampen mot Besiktas. Han vet at kampen må vinnes om man skal gå videre i Champions League.

- Vi må åpenbart vinne. Jeg blir spurt hvem som er favoritter i morgen, jeg har ikke problemer med det stempelet. Vi spiller på Anfield og vi er favoritter fordi vi vil vinne, vi har selvtillit og vi tror vi har kvalitet nok til å ta tre poeng.

Liverpool har fått en skuffende innledning i årets Champions League, men sjefen mener å ha sett tegn de siste ukene som kan bety at Liverpool nå vil følge opp den sterke åpningen i årets Premier League.

- Jeg synes vi fikk en god start i årets Premier League. Folk forventet da også noe lignende i Champions League, fordi vi scoret mange mål og spilte bra fotball. Vi greide ikke å vinne hjemme mot Marseille, og nå må vi forbedre spillet vårt og score mål mot Besiktas.

- Det er virkelig, virkelig viktig for oss. Vi har selvtillit nok til å vinne, så vi tenker bare på de tre poengene. Vi er positive.
 
Torres er altså tilbake i trening som meldt tidligere i dag, men forventes å være tilbake i spill først til helgen. Agger var på sin side ute og løp i dag og skal være nærmere friskmelding enn sin kollega Alonso, som har fått fire uker av legene.