Rafa vil gi de unge en sjanse

Rafael Benitez ønsker regler som gir unge egenproduserte spillere en sjanse til å spille i Premier League. Billettinfo til bortekampen mot Fulham.

Rafael Benitez ønsker et nytt regelverk i Premier League som bidrar til at flere unge, egenproduserte spillere får sjansen på førstelaget. Dette kommer kanskje overraskende på mange, ettersom spanjolen har hentet en rekke spillere fra sitt hjemland til Merseyside.

- Jeg ser for meg et regelverk som krever at minst to egenproduserte spillere yngre enn 23 år må inkluderes i enhver 16-mannstropp til ligakamper. Da har du muligheten til å benytte disse unge spillerne om du leder kamper komfortabelt. Det ville bidra til å gi unge spillere mer erfaring, sier Liverpool-manageren til Liverpool Daily Post.

Lørdagens kamp mot Wigan er et eksempel på en slik kamp der Liverpool på stillingen 2-0 kunne ha kastet innpå et par unge, egenproduserte spillere.

Billettinfo Fulham
Billettkontoret på Anfield melder at klubben har mottatt 3957 billetter til bortekampen mot Fulham lørdag 5.april. Disse selges til sesongkortholdere med 8 eller flere bortekamper fra i fjor registrert på sine fancards fra kommende torsdag. Lørdag slipper så sesongkortholdere med fire kamper fra i fjor til, før salget fortsetter dagen etter, da til som kun har to bortekamper fra i fjor registrert.