Rafa vil ha to spillere til

Liverpools manager sier at to forsterkninger til kan være nok. Ryan Babel linket. Jamie Carragher vurderer fremtid med England. Ny scoring for Mascherano.

Benitez søker vinger
- Vi behøver ikke mange nye spillere, kanskje to nye fjes.  Rafael Benitez og Liverpool jobber nå med å fullføre troppskabalen før neste sesong.  Det er liten tvil om at Rafa først og fremst øyner flankespillere, og man har bekreftet at Yossi Benayoun er en man gjerne vil kjøpe.  I en uke hvor spillere kommer tilbake fra ferie og Liverpool vil gjennomføre noen harde treningsøkter før man spiller mot Crewe og reiser på treningsleir til Sveits, vil det være naturlig å tro at nye forsøk vil bli gjort for å hente forsterkninger.

Et nytt bud på Benayoun kan bli aktuelt.  – Vi må vente å se, men det avhenger av West Ham nå, forklarer imidlertid Benitez med hentydninger om at man ikke er villig til å bruke mye penger for å sikre seg istraeleren.  – Kanskje kan vi finne andre spillere men vi vil være fornøyd med ham, han er en god spiller. 

Ifølge ryktene skal man også følge spillere som Ricardo Quaresma og Alessandro Mancini nøye.  The Independent linker de røde i dag til Ryan Babel, 20-åringen hos Ajax kan både spille i angrep og ute på venstreflanken.  I tillegg har ikke Rafa gitt opp å sikre seg Gabriel Heinze som kandidat og cover for venstrebacken og midtforsvaret.

Andre veien er det ventet at det i dag vil bli bekreftet at Craig Bellamy går til West Ham, mens unge Paul Anderson spiller for Swansea på lån neste sesong.


Carra tenker på exit
En rekke aviser hevder at Jamie Carragher nå er desillusjonert med England og manglende spilletid for landslaget, og at scouseren kommer til å fortelle manager Steve McClaren at han vil trekke seg for spill internasjonalt.


4-0 til Argentina
En sterk 2.omgang av Argentina ga 4-0 mot Peru og sikker passasje til en semifinale mot Mexico i Copa America.  Javier Mascherano scoret igjen da han satte inn 3-0.  Midtbaneankeret syntes å ha fått et kraftig overtråkk mot slutten av 1.omgang, men greide raskt å løpe det av seg og fullførte tilsynelatende uten problemer.