Rafa vurderer spillere

Liverpool kan komme til å handle før transfervinduet stenges på fredag. Benitez antyder ny spissduo. Reina & Co har lært av sine feil.

- Fortsatt tid til forsterkninger
Jamie Carragher vil være ute en stund med ribbeinsbrudd, Sami Hyypiä forventes å spille med brukket nese mot Toulouse på tirsdag og Gabriel Paletta ble nylig solgt. I tillegg endte Gabriel Heinze opp hos Real Madrid. Det er derfor ingen overraskelse at Rafael Benitez nå åpner opp for man kan komme til å hente inn en ny forsvarer innen transfervinduet stenger natt til lørdag.

- Vi vurderer å hente inn flere spillere, og kanskje etter denne kampen (mot Sunderland) vil se enda nærmere på situasjonen. Det er ikke noe problem å få tak i forsterkningen siden vi fortsatt har tid.

Borteseire mot Aston Villa og Sunderland gjør at Liverpool nå har flere trepoengere på fremmed gress denne sesongen enn inntil desember i 2006/07. Manageren mener at man først og fremst er blitt sterkere framover på banen, med flere muligheter, og indikerer at man kan benytte et nytt spisspar i form av Dirk Kuyt og Peter Crouch mot Toulouse.

- Vi er mer offensive denne sesongen, men det er fordi vi har flere alternativer, bekrefter Rafa.

- Vi hadde Torres og Voronin på topp mot Sunderland og de vil alltid skape sjanser. Det er vanskelig å si hvor nærme eller hvor langt unna Torres er å være 100%, men det er viktig at han nå jobber hardt og skaper sjanser både for seg selv og for andre. Med sitt potensial vil han vil utvilsomt bli enda bedre.

- Vi vet at Voronin er en god spiller med god bevegelse. Han er et annet alternativ for oss. Det er ikke viktig hvem av de fire angriperne som spiller. Hvis vi ønsker å vinne med tre kamper i uka må vi rotere på angriperne, og det vil vi gjøre. Denne gangen startet ikke Kuyt og Crouch, men de vil være friske og tilgjengelige til kommende viktige kamper.


- Viktig med god start
- Vi visste at vi behøvde å få en god start på sesongen hvis vi skulle være seriøse utfordrere. Litt etter litt har vi gjort ting lettere for oss selv og må nå fortsette å ha en slik vinnermentalitet.

Pepe Reina mener at man nå har lært av sine feil, etter at Liverpool har hatt sin beste ligastart siden Rafael Benitez ble manager i klubben.

- Våre feil i fjor var ved innledningen, da vi bare tok to poeng av de første 21 mulige i ligaen. Det er umulig å vinne Premier League med en slik åpning, forklarer Pepe.

- Momo fortjente sitt mål, og vi var alle glade på hans vegne, fortsetter keeperen om øyeblikket da Momo Sissoko scoret sitt første mål for Liverpool, forsetter keeperen.

- Han har vært nære, som mot Barcelona hjemme forrige sesong, men det var viktig at han nå sørget for åpningsmålet og dermed fikk ro i laget.

- Det andre målet kom som følge at en god kontring og en god avslutning. Vi skapte mange sjanser, og misset noen, men det er viktig at vi kommer til muligheter.

- Det er vanskelig når en kommer tilbake fra landskampuka og har et tidlig kamptidspunkt.