Rastløs Benayoun

Yossi Benayoun har ikke en gang kommet med i troppen til Liverpools to første ligakamper, noe som israeleren skal ha opplevd som frustrerende. United-keeper skadet i duell med Liverpool-spiss.

Yossi Benayoun skal gjennom sin agent ha uttrykt bekymring for lite spilletid på Liverpools førstelag, og har allerede begynt å vurdere og flytte på seg igjen om situasjonen ikke bedrer seg. De røde har som kjent bare spilt tre offisielle kamper så langt denne sesongen, men Benayoun venter fortsatt på å debutere i ligaen for sin nye klubb. Han var ikke en gang i troppen til ligakampene mot Aston Villa og Chelsea. Israeleren var imidlertid på banen i 59 minutter i CL-kvalifiseringskampen mot Toulouse.

- Dersom Yossi ikke kommer til å være involvert med førstelaget, må vi vurdere å finne oss en mellomstor klubb i stedet, skal Benayouns agent, Ronen Katzav ha uttalt i et intervju med en israelsk radiostasjon.

- Når vi møtte Rafa Benitez første gangen, ba han oss om å ha mye tålmodighet ettersom troppen er så stor. Vi analyserer ikke hver enkelt kamp. Yossi er tålmodig og motivert, og han vil få sin sjanse. Når du tar en beslutning om å flytte til Liverpool, må du være forberedt på alt, og Yossi valgte å følge hjertet sitt. Målet var å spille seg inn på førstelaget, og jeg er sikker på at han får spille mye. Naturlig nok ønsker Yossi å være med i troppen, og han vet han har mye arbeid foran seg. Men dersom han ikke får spille i det hele tatt i lange perioder, må vi vurdere saken på nytt, skal Katzav ha svart når han ble bedt om å utdype den første uttalelsen.

Van der Sar skadet i duell med Kuyt
Manchester United-keeper Edwin van der Sar skal ha pådratt seg en skade i foten i en duell med Dirk Kuyt under trening med Nederland i går kveld, melder The Times. Hollenderne møter Sveits i privatlandskamp i kveld. Målvakten skal ha landet forkjært etter at både han og Liverpool-spissen gikk etter ballen i en duell. Marco van Basten vil i dag vurdere om man skal hente inn en ny keeper til landslagstroppen, når man får klarlagt omfanget av skaden. Kuyt skal ikke ha blitt skadet i situasjonen.