Reina og Dudek er skadefrie

Liverpool Daily Post melder at både Jose Reina og Jerzy Dudek nå har ristet av seg sine skadeplager, og dermed er begge målvaktene klare for spill i Aten. Sissoko må stå over?

Jose Reina blir skadefri og kan spille Champions League-finalen kommende onsdag. Det bekrefter Rafael Benitez overfor Liverpool Daily Post. Manageren hinter nå også om at Harry Kewell kan komme til å starte kampen.

Målvakt Reina skal nå ha ristet av seg skulderskaden som holdt ham på tribunen i den siste ligakampen mot Charlton. I tillegg skal Jerzy Dudek ha blitt kvitt sin lyskestrekk, og dermed vil begge klubbens seniorkeepere være klare for spill i Aten.

Sissoko kan miste finalen
Morgenavisen melder at begge målvaktene har deltatt for fullt på treningsøktene under treningsleiren i Spania denne uken. Avisen hevder videre at Mohamed Sissoko for øyeblikket er den eneste spilleren som det hersker tvil om rekker finalen i Aten, på grunn av hans kneskade. Da ser vi selvsagt bort fra langtidsskadde Luis Garcia og Fabio Aurelio.

- Reina og Dudek klarer seg fint. Innen utgangen av uka vil de være fullt ut restituert, siteres Benitez.

- Sissoko har begynt å trene igjen nå, og så får vi se om han rekker å bli klar til finalen. Personlig tror jeg alle tre vil være i stand til å spille i Aten. Dermed vil vi kun ha Fabio Aurelio og Luis Garcia skadet. Alle de andre vil være skadefrie, sier en optimistisk manager.

Det inkluderer også Harry Kewell, og Benitez hinter nå om at australieren kan få en plass i startoppstillingen mot Milan etter sin fine innsats mot Charlton i siste ligakamp. Kewell har som kjent ikke startet en kamp for Liverpool siden han hinket ut av FA-cupfinalen mot West Ham for over ett år siden. 28-åringen har startet alle store finaler under Benitez, og kan gjøre det igjen.

- Det hele avhenger av de siste treningsøktene. Dersom noen ikke trener godt kan de ryke ut, mens andre kan komme inn dersom de trener virkelig bra. For eksempel Harry Kewell, sier Benitez.

- I utgangspunktet har tanken vært å benytte Harry i en halvtimes tid, men han har vært meget godt på trening og vi må vurdere alle muligheter.