Reina og Sissoko må til røntgen

Jose Reinas skulderskade er så alvorlig at han må røntgenundersøkes. Det samme gjelder Momo Sissokos kneskade. Finnan tror Kewell kan bli en joker. Brown blir etterforsket av FA.

Jose Reina og Mohamed Sissoko må gjennomgå røntgenundersøkelser etter å ha pådratt seg henholdsvis en skulderskade og en kneskade mot Fulham på lørdag. Det melder Liverpool Daily Post i dag. Disse undersøkelsene vil fortelle hvor alvorlige disse skadene er.

Liverpools ledelse og supportere krysser nå fingrene for at Reinas skulderskade ikke skal være så alvorlig at han må stå over Champions League-finalen. Spanjolen fullførte kampen mot Fulham selv etter å ha fått en kraftig trøkk i en duell med Brian McBride i første omgang, men forlot Craven Cottage med kraftige smerter i skulderen.

Finnan håper på Kewell
Steve Finnan tror at Harry Kewell kan bli Liverpools joker mot AC Milan i Aten.

- Jeg vet ikke om Harry forventet å spille i det hele tatt denne sesongen, men det er bra at han er tilbake og at han fikk noen minutter mot Fulham. Han har vært borte fra fotballen lenge nå, så det er nesten som å ha en ny spiller på laget. Han kan nok komme til å få spilletid i finalen, uttaler Finnan til Liverpool Daily Post.

- Det har vært en vanskelig sesong for Harry på grunn av alle operasjonene. Jeg tror han kun har konsentrert seg om å bli skadefri igjen. Hans hovedmål er nok å være frisk og rask når pre-season starter igjen, og å bli i form til neste sesong. Men dersom han får noen få kamper nå på tampen av denne sesongen, så vil det bare være en bonus for ham. Han gir oss balanse på venstresiden, og bidrar også til konkurranse om plassene. Han kan også spille på høyresiden og i angrepet, konkluderer iren.

Hele Hicks-klanen til Aten
Liverpool Daily Post skriver i dag at Liverpool-eier Tom Hicks planlegger å ta med seg hele sin familie til Champions League-finalen i Aten 23.mai. Det vil si at hele åtte medlemmer av Hicks-familien vil sitte ringside.

- Hele Hicks-klanen, totalt åtte personer, vil være tilstede i Aten. Min 15 år gamle sønn vil ikke være midt oppe i eksamenstiden, men vi må sørge for å få en dispensasjon fra det, siteres Hicks.

Han forteller at han nesten ikke kan vente på å se de røde i aksjon mot Milan, etter å ha opplevd en straffespark-konkurranse før første gang i sitt liv i semifinalen mot Chelsea.

- Jeg har aldri sett eller hørt noe lignende som atmosfæren da Liverpool spilte mot Barcelona, og jeg trodde jeg aldri skulle få oppleve noe tilsvarende heller. Men så kom Chelsea-kampen, og da var det enda et nivå opp.

Reina lar seg ikke affisere av innbruddet
Jose Reina sier til Liverpool Daily Post at han fortsatt liker Liverpool som by, trass i innbruddet som fant sted i hans hus mens han spilte semifinalen mot Chelsea på Anfield.

- Da jeg kom hjem etter kampen kunne jeg ikke se bilen min, og jeg spurte min kone hvor den var. Vi skjønte med en gang at noe hadde skjedd. Vi gikk inn i huset, og det var rensket for verdisaker. Du blir litt skremt over tanken på at noen har tatt seg inn i huset ditt mens du har vært ute, men jeg liker Liverpool virkelig godt og dette er ikke noe annet enn en sporadisk hendelse. Dette er et rolig område. Jeg har bare hatt litt uflaks, siteres keeperen.

Reinas kone Yolanda og parets tre måneder gamle datter Grecia var heller ikke hjemme da innbruddet fant sted.

Brown blir etterforsket
Et engelske fotballforbundet akter å etterforske hendelsen der Fulhams Michael Brown skallet ned Xabi Alonso uten at dommeren så det i lørdagens kamp på Craven Cottage. FA vil bruke TV-bildene som bevis mot Brown, og Fulham-spilleren blir innkalt til en disiplinærhøring og risikerer suspensjon.

- Vi vil se på TV-bildene av hendelsen, og spørre dommeren om hva han ville ha gjort om han hadde sett hendelsen. Spilleren vil eventuelt bli straffet i henhold til det, bekrefter en talsmann for FA til Press Association.