Reina spent på skadenytt

Liverpool Pepe Reina er spent på nytt fra klubbens sykestue, der Ferando Torres, Xabi Alonso og Javier Mascherano alle venter på oppdatert sykejournal fra klubbens lege.

Reina spent
Først måtte Fernando Torres bli igjen i garderoben etter halvspilt toppkamp mot Arsenal søndag kveld. Så hinket Xabi Alonso av banen. Før Javier Mascherano sa fra om at han hadde fått et spark på leggen. Alle venter de og klubben på rapporten fra mandagens travleste mann på Anfield, nemlig klubblege Mark Waller. Reina rister på hodet av alle skadene.

- Skadene er et stort problem. Vi har hatt alt for mange de siste månedene. Nå har Torres og Alonso fått tilbake nye skader. Det er smertelig for hele laget at vi må greie oss uten disse. Når viktige spillere har gått skadet og kommet tilbake, er det alltid en lettelse, men når de samme spillerne må tilbake til behandling for nye skader, er det ikke bra. Men vi må bare fortsette å kjempe, sier keeper Reina som er av den oppfatning at poenget mot Arsenal er mer ett poeng tjent enn to tapt.

- Vi må bare innrømme at de var bedre enn oss denne gang. Vi kjempet og forsøkte å komme oss på et høyt nivå, men dette Arsenal-laget er ett av de beste lagene jeg noen gang har spilt mot. De var briljante, og selv om vi hadde noen store sjanser, hadde de flere kjempesjanser. Vi fortjente kanskje ikke å tape, men fortjente kanskje ikke å tape heller, sier Reina.

Rafael Benitez har bedt klubblege Waller om å utarbeide en rapport på den skadede trioen. Med Jermaine Pennant ute til nyttår med et tretthetsbrudd i foten og Daniel Agger ikke klar fra sin brekte fot ennå, så ber den spanske manageren nå til høyere makter for at verken Torres, Alonso eller Mascherano ikke er ute lenge.

- Det er for tidlig å si noe ennå, sa Benitez da han ventet på at de tre skulle ankomme Melwood i formiddag.

- Doktoren ville se på skadene, så etter det vil vi vite mer. Når det gjelder Xabi, kjente han til skaden, som virket som noenlunde den samme som han nylig har hatt. Ser du på Torres sin skade, så fikk han den først når han spilte for Spania. Pennant, Agger og Alonso skader vi ikke kan kontrollere. Vi gjorde vårt beste for å beskytte Alonso og Torres, men nå må vi benytte de andre spillerne og fortsette å spille, sier Rafa. 

Poststreik til besvær
Den pågående poststreiken fører til problemer i forbindelse med salg av billetter til Carling Cup-kampen mot Cardiff City onsdag kveld. Streiken fører til problemer for billettkontoret på Anfield, som ber supportere i visse distrikt om å ta kontakt.