Reina vil signere ny kontrakt

Pepe Reina ønsker å signere ny kontrakt, og håper resten av nøkkelspillerne gjør det samme. Rafa med fantastisk statistikk i europacupen. Crouch hviles?

Pepe Reina mener førsteprioritet for klubbens nye eiere bør være å sikre kontrakter med nøkkelspillerne i klubben. Manager Rafa Benítez har allerede bedt Gillett og Hicks fornye kontraktene for Pepe Reina, Steven Gerrard, Jamie Carragher og Xabi Alonso.

Pepe Reina ble tidligere i sesongen linket til en retur til Spania og La Liga, men setter nok en stopper for ryktene med sine ferske uttalelser.

- Jeg trives veldig godt i Liverpool, og ønsker forlenge min kontrakt. Vi skal snakke med de nye eierne en av de kommende dagene. Nøkkelen for å bygge et vinnerlag er ikke bare å kjøpe nye bedre spillere, men også å beholde nøkkelspillerne som allerede er i klubben, sier Reina til Liverpool Echo i dag.

- Målet må være å bygge et lag som kan vinne mange titler. De nye eierne har sagt at de vil forlenge kontrakter før nye spillere hentes inn. Akkurat nå ser fremtiden strålende ut. Jeg har ikke møtt dem enda, men det vil nok skje snart.

Rafa med fantastisk europacupstatistikk
Rafa Benítez har en fantastisk statistikk når det kommer til europacupspill, med seier i 58% av alle kamper for Valencia og Liverpool. På 67 kamper i europacupen har Benítez lag vunnet 39. Jose Mourinhos lag har vunnet 30 av 61, mens Alex Ferguson har 93 seire på 186 kamper.

Det mest imponerende er kanskje Benítez statistikk på bortebane. På 33 kamper har laget hans vunnet 15, spilt 11 uavgjort og tapt kun syv kamper.

Crouch hviles mot Reading?

Liverpool Daily Post tror Peter Crouch vil bli spart når Liverpool besøker Reading på lørdag. De tror Benítez vil gjøre store endringer på laget, og starte med Craig Bellamy og Robbie Fowler fra start.