Reservene også til Nederland

Det er ikke bare førstelaget som skal spille turnering i Nederland i slutten av uken. Reservelaget setter nemlig kursen mot Amsterdam i kveld, for kamper mot Shakhtar Donetsk og Ajax.

Liverpools reservelag skal delta i den såkalte Brucon Talents Cup i Nederland denne uken. Gary Abletts (bildet) mannskap flyr til Amsterdam i kveld, og skal spille kamper mot Shakhtar Donetsk på fredag og Ajax på søndag. Spanske Espanyol er det siste laget som er involvert i turneringen, men de skal ikke møte Liverpool.

Reservelagets kamper i Nederland går altså på samme dager som førstelaget spiller sine kamper i Rotterdam-turneringen. Førstelaget venter imidlertid litt med å sette kursen over den engelske kanal.

Feiring av triumfen i Roma
Fredag 14.september blir det et arrangement på Anfield der man tar sikte på å feire Liverpools første triumf i Serievinnercupen, som fant sted i Roma i mai 1977. Tre av stjernene fra vinnerlaget vil være til stede under arrangementet, nemlig Ray Clemence, Jimmy Case og Phil Neal. De vil alle fortelle sin historie fra triumfkvelden i den italienske hovedstaden. Clemence voktet som kjent buret for Liverpool i finalen mot Borussia Mönchengladbach, mens Case ble kåret til Årets Unge Spiller i Europa det året. Neal scoret som kjent på straffespark i finalen. Billettene til arrangementet koster £80, og i den prisen er det inkludert en treretters middag.