Reservene slo Sheffield Utd

Reservelaget vant sin fjerde seier på fem kamper da de slo Sheffield i kveld. Målene kom fra Hobbs og prøvespillende Sappleton. Chelsea motstander i en eventuell semifinale.

Liverpool stilte med fem U-18 spillere som trolig kommer til å være i aksjon mot Manchester United i Youth Cup finalen neste uke. Kveldens seier betyr at laget til Ablett er nummer fem i ligaen med to kamper igjen å spille.

Hjemmelaget begynte best og hadde den første store sjansen etter ti minutter da Padelli bokset et innlegg inn i feltet. Ballen falt ned til Li Tie, som imidlertid ikke klarte å utnytte ubalansen i forsvaret vårt. I en ellers sjansefattig omgang var det de røde som scoret det eneste målet da kaptein Jack Hobbs, vår bestemann i dag,  fikk godt treff med høyrefoten. Da hadde først Jay Spearing, som spilte på midtbanen i dag, forsøkt seg. Spearing var nær ved å gjøre 2-0 noen minutter senere.

Etter pausen fikk El Zhar en tidlig sjanse mot den tidligere Everton-keeperen Gerrard, men klarte ikke å sette ballen i nettet. Hobbs og Huth hadde utover kampen full kontroll bakover og seieren ble sikret i kampens siste spilleminutt da innbytter Sappleton (bildet høyre) scoret med et fint skudd fra innenfor 16-meteren. Ricky kommer fra QPR, og er på et treningsopphold i Liverpool.

Laget:
Padelli, Darby, Insua, Huth, Hobbs (kapt), Spearing, Anderson, Flynn, Lindfield (Sappleton 80), El Zhar, Threlfall (Brouwer 70).
Ikke brukt: Mimms, Putterill, Barnett.

Chelsea i eventuell semifinale
Dersom Liverpool går videre fra morgendagens kvartfinalekamp mot PSV, møter de Chelsea semien. Londonlaget slo i kveld Valencia 2-1 på bortebane. Essiens gule kort betyr at han må stå over den første kampen. Dato for oppgjørene blir 25. april og 1. mai (Anfield). I kveldens andre kamp i Champions League knuste Manchester United Roma 7-1, og man kan dermed fortsatt risikere tre engelske lag blant de fire siste når alle kampene er ferdigspilt.