Rick Parry: - Stol på oss

Daglig leder svarer skeptikerne etter at DIC trakk sitt bud for LFC. Irske John Miskelly har også et bud på bordet, selv om man nå fokuserer mot George Gillett jr.

I et eksklusivt intervju med Liverpool Echo understreker Parry at de avgjørelsene som blir tatt om eierskapet i Liverpool FC blir gjort til klubbens beste.  Man ønsket ikke å la seg styre av DIC, og det fokuseres nå mot George Gillett Jr.  Ifølge Rick Parry skal en ikke se på Gillett som et andrevalg.  I tillegg skal den nordirske entreprenøren John Miskelly ha lagt et forbedret bud på bordet.

- Vår klare melding er, vær ikke bekymret, sier Liverpools daglige leder.

- Uansett hvilken avgjørelse som kommer til å bli tatt, så vil den være til det beste for Liverpool Football Club.  Når vi har mer å si om dette, er vi sikre på at det både er de riktige nyhetene og de beste nyhetene.

- Vi hadde en plikt som direktører å vurdere et veldig interessant bud fra George Gillett.  Prisen er ikke en faktor for David Moores.  Han er ikke selv ute etter penger, absolutt ikke, men han følte seg forpliktet til å vurdere et konkurrerende bud.

- Responsen til DIC var å gi klubben 12 timer til å foreta en avgjørelse, men formannen var ikke beredt til å la seg herse med på den måten.

- Vi må også understreke at det ikke er et spørsmål om at man nå går for andrevalget.  David har hele tiden vurdert George Gillett  seriøst, samtidig som man ikke ønsket å ta en forhastet slutning.  Vi var klar over at det kunne bli slik at DIC trakk seg.

- George Gillett har gjort det helt klart at han ikke vil gå inn for en stadiondeling.  Det vil bli lagt fram midler til en ny stadion og man vil investere skikkelig i laget.

- En kan være sikker på at David Moores kun er opptatt av at klubben kommer i de rette hender.  En kan også være sikker på at han har sett igjennom dette grundig og vil ta den avgjørelsen som gagner klubben best.  Fansen har stolt på at David vil gjøre det rette tidligere, og de kan fortsatt stole på det.  Hvis de mente at tilbudet fra Dubai var godt, kan man nå være forsikret om at han nå vurderer en annen farvei av de rette årsakene.

John Miskelly, som eier en luksusboks på Anfield, skal også ha liggende et bud på bordet.  Det skal innebære et kjøp av klubben, en utbetaling på £50M for å dekke økte utgifter i planene om en ny arena, og et umiddelbart beløp på £30M for å styrke spillerstallen.

En kilde sier dette til Echo:  - John har lagt fram et genuint tilbud.  Han er en ekte fan og har en suksessfylt bakgrunn.  Han ønsker å bli tatt seriøst som en som kan bringe denne klubben videre.

- Han har tidligere holdt seg i bakgrunnen, og var som en fan fornøyd med budet fra DIC.  Det som nå forvirrer ham er hvorfor noen ønsker å betale £5000 pr aksje for Liverpool, når det neste andre tilbudet er på £4000 pr aksje?

- Det må gi mer fornuft å gjøre et lavere bud og eller investere mer i resten av klubben og laget?  De som har sett bøkene vet at dette gir klubben en for høy verdi, noe som gjør at vi setter spørsmålstegn ved motivene.

På spørsmål om alternativer til Gillett, sier Rick Parry:  - Vi står ikke forpliktet oss til noe, men fokus er nå på George Gillett.  Det er andre som har vist interesse, men vi håper å sluttføre en avtale med George Gillett.