Riise begeistret for tre poeng

John Arne Riise mener seieren mot Aston Villa viser at Liverpool nå er et bedre lag. Samtidig tar han seg tid til å hylle mannen som avgjorde kampen, Steven Gerrard.

Etter at Gareth Barry satte straffesparket sikkert bak Pepe Reina med kun seks minutter igjen av ordinær tid, så det ut som at Liverpool nok en gang skulle mislykkes i Premier Leagues første spillerunde. Heldigvis satte Steven Gerrard et frispark fra langt hold helt oppe i vinkelen kun minutter senere.

- Det var viktig å starte sesongen med seier. Da Villa fikk straffe og satte den i mål så jeg stygt på våre sjanser til tre poeng, siden det kun gjensto seks minutter. At vi kommer tilbake og vinner kampen, viser at vi er et annerledes lag, og bedre forberedt denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi bygge på denne seieren videre nå, sier John Arne Riise til Liverpoolfc.tv

- Vi visste at vi måtte få en god start, og var klar over at pressen og folk rundt oss snakket om det. Vi burde ha avgjort kampen før de scoret sitt utligningsmål - men at vi klarte å komme tilbake og vinne kampen sier alt om denne stallen.

Rødtoppen tar seg også tid til å hylle matchvinner Steven Gerrard.

- Det var et fantastisk frispark fra Stevie. Han viste hvorfor han er vår beste spiller, og en av de beste midtbanespillerne i verden. Kun de beste spillerne gjør slikt.

- Jeg sa til han etter kampen at jeg ikke kunne klart å gjøre det der på trening en gang, og så gjør han det i en kamp på den måten! Det var bare en spiller som kunne gjøre noe slik på det tidspunktet av kampen, og det var han.

- Det viktigste var å ta tre poeng, og det gjorde vi. Det gjør at kampen mot Chelsea neste helg blir enda større, og vi håper å fortsette den fine trenden.